2777
2789
عنوان

بچه ها طلای آب شده بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 26 پست
من سکه بانکی خریدم بعد یکسال خواستم بفروشم غیربانکی از آب دراومدن بااینک روش نوشته بانکیبنظرم فقط دل ...

دلار از کجا بخرم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلار از کجا بخرم

یا آنلاین و نرم افزاری بخر یا از صرافی جایی

خلاصه مثل من سرت کلاه نداره چه برا طلا چه دلار

نمیدونی من آب سردی ریختن روی سرم وقتی فهمیدم پول بانکی دادم غیربانکیه

بعد ۲٫۵سال که فک میکردم نازام،شوهرم آز داد و آزواسپرم هست.تحمل این حجم از شوک را ندارم خدایا😭😭😭چرا آخه؟

خب بعداً ازت نمیخورن

وآسه همین تاپیک زدم که ببینم کسی تجربه داره

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
یا آنلاین و نرم افزاری بخر یا از صرافی جاییخلاصه مثل من سرت کلاه نداره چه برا طلا چه دلارنمیدونی من ...

اره دیروز هم مثل اینکه یه خانمی کلی سکه خریده هر ماه یکی میخریده الان وزنشون کم بوده دیوانه شده بود رسما

پلاک بدون اجرت بگیر

میگن بدون اجرت میبینی از سه تومن پانصد اجرت شد