اویناگلی مدیر عضویت: 1396/08/23 تعداد پست: 731 عنوان سونو | مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 32 پست سلام دوستانسونو شکمی کیست و تنبلی و اندازه ی تخمک رو نشون میده یا حتما باید سونو واژینال باشه؟ کسی با سونو شکمی اندازه فولیکولشو فهمیده؟ خدایا شکرت🙏 1396/10/06 | 09:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parvaz7 عضویت: 1394/10/10 تعداد پست: 16932 عزیزم.مگه اقایون واژن دارن ک واژینال سونو بشن وا آقایون نمیگم که میگم برا دخترا نمیشه؟منظورم دوشیزه ها؟ 😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
نیــناخانوم عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 9767 از سونو داخلی میترسم، خیلی درد داره؟ ن بابا اصلا درد نداره من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نیــناخانوم عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 9767 وا آقایون نمیگم که میگم برا دخترا نمیشه؟منظورم دوشیزه ها؟ اهاااااا اصلا ب فکر دخترا نبودم من😀😀😀😀😀😀 من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
parvaz7 عضویت: 1394/10/10 تعداد پست: 16932 اهاااااا اصلا ب فکر دخترا نبودم من😀😀😀😀😀😀 خخخخخخ نه من میگم یعنی ماهاکه باکره ایم هم یوقت سونو واژینال میکنن یا امکان نداره؟ 😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
اویناگلی مدیر استارتر عضویت: 1396/08/23 تعداد پست: 731 خخخخخخ نه من میگم یعنی ماهاکه باکره ایم هم یوقت سونو واژینال میکنن یا امکان نداره؟ نه نمیکنن خدایا شکرت🙏
نیــناخانوم عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 9767 خخخخخخ نه من میگم یعنی ماهاکه باکره ایم هم یوقت سونو واژینال میکنن یا امکان نداره؟ ننننننن اصلا امکان نداره خانم باکره سونو واژینال بشه من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
parvaz7 عضویت: 1394/10/10 تعداد پست: 16932 من خجالت میکشم براهمین ازدکترفراری ام سونو هم که میکرد زیرشکم کلی عرق ریختم تا تموم شه الانم باز نوبت دکترمه قراره سونو کنه😢😢 😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
اویناگلی مدیر استارتر عضویت: 1396/08/23 تعداد پست: 731 ن بابا اصلا درد نداره یعنی مثل معاینه درد نداره؟ معاینه واقعل درد داره😰 خدایا شکرت🙏
parvaz7 عضویت: 1394/10/10 تعداد پست: 16932 ننننننن اصلا امکان نداره خانم باکره سونو واژینال بشه آهان خیالم راحت شد گفتم یوقت اینبار سونو واژینال مینویسه بدبدخت میشم خخخخ 😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
tired عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 615 خخخخخخ نه من میگم یعنی ماهاکه باکره ایم هم یوقت سونو واژینال میکنن یا امکان نداره؟ معلومه نمیشه که اونوقت بکارتت ازبین میره همون شکمی برو ولی بگودقیق نگاه کنن خداجونم دلم خونه خودت کمکم کن وتنهانزار,.
parvaz7 عضویت: 1394/10/10 تعداد پست: 16932 معلومه نمیشه که اونوقت بکارتت ازبین میره همون شکمی برو ولی بگودقیق نگاه کنن آره گفتم شاید سونو واژینال رو نمیکنن تو یه چیزیه ازهمون قسمت سونو میکنن 😂😂درکل دراین موارد خنگم 😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
نیــناخانوم عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 9767 آهان خیالم راحت شد گفتم یوقت اینبار سونو واژینال مینویسه بدبدخت میشم خخخخ ن بابا اصلا اجازه این کارو ندارن من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نیــناخانوم عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 9767 یعنی مثل معاینه درد نداره؟ معاینه واقعل درد داره😰 من هرماه سونو میشم ولی اصلا درد نداره .باید خودتو شل بگیری شاید خودتو منقبض میکنی ک درد داره من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
اویناگلی مدیر استارتر عضویت: 1396/08/23 تعداد پست: 731 من هرماه سونو میشم ولی اصلا درد نداره .باید خودتو شل بگیری شاید خودتو منقبض میکنی ک درد داره من یونو نرفتم ولی معاینه ک رفتم خیلی درد داشت... شما معاینه هم درد نداشتی؟ خدایا شکرت🙏
نیــناخانوم عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 9767 من یونو نرفتم ولی معاینه ک رفتم خیلی درد داشت... شما معاینه هم درد نداشتی؟ معاینه یه کوچولو درد داره ..منم بار اول معاینه شدم درد داشتم من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین