2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همچین چیزی نیست اگه باشه هم کلاه برداریه منم دو سه سالی بخاطر تجدیدی هام بزرگسالان موندگار شدم اما بلاخره پاسشون کردم با وجودی ک برام خیلی سخت گذشت بعد چند سال دوری از درس

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

وای چقدر زشت چیه دیگه الان ازدواج کردم اونهمه سوال فلسفه تاریخو نمیتونم بخونم!

چه ربطی به ازدواج داشت 🤣البته از فرهنگ پدرومادرت مشخصه که بچه زیر دیپلمو شوهر دادن انگار اینجا بنگلادشه 🤦‍♀️ سواد ابتدایی رو همه جامعه باید داشته باشن 

چه ربطی به ازدواج داشت 🤣البته از فرهنگ پدرومادرت مشخصه که بچه زیر دیپلمو شوهر دادن انگار اینجا بنگل ...

تربیت اشتباه مادر پدر تو کردن که یه بچه فضول تحویل جامعه دادن آدمایی مثل تو کاش پاک شن که جز انرژی منفی چیزی نداری بدو برو 

تربیت اشتباه مادر پدر تو کردن که یه بچه فضول تحویل جامعه دادن آدمایی مثل تو کاش پاک شن که جز انرژی م ...

گمشو بچه صد تا شاگرد همسنو سال تو داشتم که پدرومادرشون نون نداشتن بهشون بدن زودی ردش کردن خونه شوهر که یه نون خور کم شه همین شماها سطح جامعه رو به گند کشیدین که وضع مملکت اینه بچه سن تو باید فکر بازیش باشه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز