2777
2789
عنوان

عید 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 30323 بازدید | 101 پست
لباس مانتو و شلوار لی هم مشکی هم ابی دارم اما برای پاییز گرفتم به نظرت عید میشه پوشید ؟کسی نمیخنده � ...

چرا نمیشه 

خیلی هم عالیه 

پروانه ام پرزد از پیله رفت.منم دارم میشن بیبی پیرزن🤶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوتا شومیز میدوزم،یه مانتو هم میدوزم.کیف هم باید بخرم.

کیف یه پیجی هست ک من از واتساب استوری کرده بود خریدم ججنس کاراش خیلی خوبه قیمتش هم مناسبه ک جدیدا پیج زده ولی کارایی ک توی استوری وات میزاره تنوعشون خیلی بیشتره piynar_bag@ببین اگه هنوز تنوعو نزاشته شماره واتو ازش ببر اگه خاستی 

وای کلی خرید دارم لباس های مانتو شلوار عید پارسالم هم نو نو تو کمدم رخت آویز شده هست کرمی گرفته بودم ...

دقیقا اینقد زود  دوباره عید اومد همه لباسا هنوز استفاده نشدن

جنوبم 🙂 مثلا دیروز یهویی هوا گرم شد کولر لازم بودد🙈

دیگه دیگه جنوبه و افتخارشو داره 😝بزااار یاد دریا بیفتُم😍من اهوازیم ولی الان مازندرانم زمستون اینجا زود شروع میشه و دیر تر تموم فقط برج پنج غیر قابل تحمله 😅 فک کنم هم بخاطر دریا رطوبت دارن

شما سمت بندرین؟ اگه اره داخل خونه هاتون‌مرطوب هم میشه و اگ براش کاری نکنید گند بزنه به همه چی؟

سلام دوستان حال دخترم خوب نیس حالت  تهوع  و استفراغ.و اسهال دارع تبش خیلی شدید هزیون میگه وضعیت مالی خوبی ندارم گ بتونم دکتر ببرمش خواهش میکنم اگ‌ دکتری میشناسید که می‌تونه تو درمان کمکمون کنه ممنون میشم بگید 

ﻣﻬﺮﺑﺎن ﺑﻤﺎﻥ ﺣﺘﯽﺍﮔﺮ ﻫﯿﭻ ﮐﺲ ﻗﺪﺭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻧﯿﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﻧﺪ ﺍﯾﻦ ﺫﺍﺕ ﻭﺳﺮﺷﺖ ﺗﻮﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺑﺎﺷﯽﺗﻮ ﺧﺪﺍﯾﯽ ﺩﺍﺭﯼ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﻫﻤﻪ ﺑﺮﺍﯾﺖ ﺟﺒﺮﺍﻥ ﻣﯿﮑﻨﺪ