2777
2789
عنوان

حرفای فاالگیر راسته یا نه

54 بازدید | 5 پست

زنگ زدم چن ماه پیش یه خانومی بهم یه سری چیزا گف که خیلیم درست درنیومد گف طلسم داری دعا داری کارات پیش نمیره که خب درست بود گف تا باطل نکنی هیچی نمیشه باطل کنی کارات اوکی میشه. من بهش گفتم کسیو نمیشناسم شما نمیشناسی کسی رو که باطل کنه

گف نه خودت باید بگردی 

چن روز پیش دوباره تک نیت گرفتم گفتم طلسم دارم یا نه گف اره داری باید باطل کنی پیش کسی که کارش خیلی خوب باشه منم گفتم نمیشناسم گف اگه میخوای من یکیو سراغ دارم کار مشتریامو انجام داده خیلی خوبه و فلان سرش شلوغه گنده ها میرن پیشش ولی بالای ۱۰ تومن میگیره 

شک کردم چرا همون اول نگف و معرفیش نکرد شاید میخواست ذهن منو درگیر کنه تا دوباره بهش زنگ بزنم نظر شما چیه

شک نکن

اینا دکون باز کردن برا همچین چیزایی

ب همه هم همینا رو میگن

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از یه طرف میگم نکنه واقعا چیزی باشه

همینا رو میگن ذهنتو درگیر میکنن تا ب خودت تلقین کنی آره اینطوره.. 

چهار گوشه خونه ات سرکه بریز. اسفند دود کن

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.