یه مشاور تحصلی داشتم برا کنکورم که کنکم کرد خانم هست بعد می خواستم تولدشون ایشون رو سوپرایز کنم نمیتونستم از خودش بپرسم😶🤍بعد چون مشاور مدرسه تیزهوشان هست می خواستم از معاون اونجا که قبلا معلم ریاضیم بوده بهش پیام بدم بپرسم بنظرتون زشته اینکار؟ یا ممکنه بهم نگه؟ 🌷😶بعد مامانم میگه نپرس زشته شاید بهت نگه حالا چیکار کنم؟ ایشون که الان معاون هست قبلا معلم ریاضیم بوده گفتم آشنایی بدم شاید بهم بده😐
اگر تاریخ تولدش یک ماه پیش بوده فرضا چی؟؟؟؟ میخوای یکسال صبر کنی بعد براش کادو بگیری؟ ب نظرم همینجوری بی مناسبت براش ی هدیه ای بگیر و از زحماتش تشکر کن
اگر تاریخ تولدش یک ماه پیش بوده فرضا چی؟؟؟؟ میخوای یکسال صبر کنی بعد براش کادو بگیری؟ ب نظرم همینج ...
آره صبر میکنم 😶بحث زحمتاش جداست ولی این خیلی سوپرایز میشه نمیدونه اصلا من تولدش رو میدونم😍💙😂فکر کن روز تولدت...آدمی که فکر نمیکنی تاریخ تولدت رو میدونا با کیک جلوت ظاهر بشه 😇😂😶🤍
آبدارچی چیزی ندارین ازش بپرسی ؟آبدارچیا معمولا هم فضولن هم آمار همچین دارن اگرم نباشه ازش میپرسه😂
افرین دقیقا😂😂😂
مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم بحث دینی اینام با من نکنید