2777
2789
عنوان

چجوری تاریخ تولدش بفهمم😐💙😐💙

246 بازدید | 19 پست

یه مشاور تحصلی داشتم برا کنکورم که کنکم کرد خانم هست بعد می خواستم تولدشون ایشون رو سوپرایز کنم نمیتونستم از خودش بپرسم😶🤍بعد چون مشاور مدرسه تیزهوشان هست می خواستم از معاون اونجا که قبلا معلم ریاضیم بوده بهش پیام بدم بپرسم بنظرتون زشته اینکار؟ یا ممکنه بهم نگه؟ 🌷😶بعد مامانم میگه نپرس زشته شاید بهت نگه حالا چیکار کنم؟ ایشون که الان معاون هست قبلا معلم ریاضیم بوده گفتم آشنایی بدم شاید بهم بده😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آبدارچی چیزی ندارین ازش بپرسی ؟آبدارچیا معمولا هم فضولن هم آمار همچین دارن اگرم نباشه ازش میپرسه😂

من که داخل اون مدرسه نیستم فقط معاونشون میشناسم همین😶میگم نکنه اینم بهم نگه😶💙

اگر تاریخ تولدش یک ماه پیش بوده فرضا چی؟؟؟؟ میخوای یکسال صبر  کنی بعد  براش کادو بگیری؟ ب نظرم همینجوری بی مناسبت براش ی هدیه ای بگیر و از زحماتش تشکر کن

یکبار بیشتر زندگی نمیکنی، پس خوب زندگی کن  

اگر تاریخ تولدش یک ماه پیش بوده فرضا چی؟؟؟؟ میخوای یکسال صبر کنی بعد براش کادو بگیری؟ ب نظرم همینج ...

آره صبر میکنم 😶بحث زحمتاش جداست ولی این خیلی سوپرایز میشه نمیدونه اصلا من تولدش رو میدونم😍💙😂فکر کن روز تولدت...آدمی که فکر نمیکنی تاریخ تولدت رو میدونا با کیک جلوت ظاهر بشه 😇😂😶🤍

من که داخل اون مدرسه نیستم فقط معاونشون میشناسم همین😶میگم نکنه اینم بهم نگه😶💙

خب رو دست بزن برو بهش بگو عه تولدتون مبارک ..فلان اینا اونم میگه نه تولدم نیس امروز ...بعد تو بگو مگه تولدت کی هست من فکر کردم امروزه 

آبدارچی چیزی ندارین ازش بپرسی ؟آبدارچیا معمولا هم فضولن هم آمار همچین دارن اگرم نباشه ازش میپرسه😂

افرین دقیقا😂😂😂

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید