2777
2789
عنوان

بی بی چک و عکس

150 بازدید | 21 پست

سلام روز چهارشنبه ۱۴ انتقال بوده و ازمایش دادم مثبت شده خداروشکر حالا دکترمیگه باید شنبه تکرار بشه عددش هم ۳۰۶/۵ هستش.

عکس بی بی چک هارو میزارم بالایی برا روز چهارشنبه ۱۴ انتقال بوده و پایینی امروز بوده یعنی روز۱۶ انتقال اینکه پرنگتر شده یعنی بتاهم بالاتر رفته ؟؟ یا ربطی نداره 

خواهش میکنم راهنمایی کنین تا فردا من ازاسترس غش میکنم اخه ۱۰ ساله چشم انتظارم توروخدا دعام کنین

ان شالله که بارداری

ولی ازمایش از بیبی چک دقیق تره. ولی اینکه به چه علت دکتر میگه باید تکرار کنی رو نمیدونم. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شالله که بارداریولی ازمایش از بیبی چک دقیق تره. ولی اینکه به چه علت دکتر میگه باید تکرار کنی رو ن ...

فک میکنم ای وی افی ها ازمایش بتای بارداری رو دو بار باید بدن تا ببینن بالا میره 

فک میکنم ای وی افی ها ازمایش بتای بارداری رو دو بار باید بدن تا ببینن بالا میره

این ازمایش میگه شما به سلامتی بارداری، ولی خب پس همون روند مهمه که باید دوبرابر بشه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

این ازمایش میگه شما به سلامتی بارداری، ولی خب پس همون روند مهمه که باید دوبرابر بشه

اره دعا کن برام فردا دو برابر بشه دلم خیلیییی شکسته شده این ۱۰ ساله

عزیزم حتما

امیدوارم خدا یه بچه سالم بهتون بده که همیشه باعث سربلندیتون باشه

اگر مارکش یکی هست و‌پرنگ‌شده بله نشانه ی بالا رفتن میشه با عکس‌ارسال کنید ببینم‌لینک برا من باز نمیشه

اگر مارکش یکی هست و‌پرنگ‌شده بله نشانه ی بالا رفتن میشه با عکس‌ارسال کنید ببینم‌لینک برا من باز نمیش ...

دستتو نگه دار روی لینک ابی میشه بزن روش بازکردن رو بزن میاره.

اره دوتاش یه مارکه مدیکور