2777
2789
سلام عزیزم.من مشاور پوست ام برند خارجی کارمیکنم.اگه دوست داشته باشی میتونم مشاوره بدمت رایگان

مثلاً چه برندهایی عزیزم، پوستم خیلی چربه صبح‌ها که پا میشم انگار روغن تو صورتم پاشیده و جوش هم دارم بعضی وقت‌ها، من خودمم از برند خارجی‌ها استفاده کردم و نتیجه نگرفتم و به این نتیجه رسیدم که مارک‌های ایرانی واقعاً برای پوست ایرانی‌ها بهتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلاً چه برندهایی عزیزم، پوستم خیلی چربه صبح‌ها که پا میشم انگار روغن تو صورتم پاشیده و جوش هم دارم ...

احتمالا اورجینال نبوده.من تا الان مشتری برا پوست و مو ناراضی نداشتم اصلا.روبیکا بهم پیام بده اینم آیدیمه: Aryas_admin

برند های خیلی زیادی موجود دارم همشونم کیفیت عالی

احتمالا اورجینال نبوده.من تا الان مشتری برا پوست و مو ناراضی نداشتم اصلا.روبیکا بهم پیام بده اینم آی ...

عزیزم اسکول نیستم که محصول فیک بهم بندازن یه چی حالیمه

حالا شما می‌خوای بگی تمام محصولاتت خوبه و عالی و موثرن اون یه چیز دیگه ست

اصلاً هم مشخص نیست که داری تبلیغ پیج خودت یا محصول خودتو می‌کنی

عزیزم اسکول نیستم که محصول فیک بهم بندازن یه چی حالیمهحالا شما می‌خوای بگی تمام محصولاتت خوبه و عالی ...

چرا یهو عصبی میشی مگه چی گفتم؟الان مگه تشخیص فیک از اورجینال به همین راحتی هاس؟

من نه گفتم شما اسکولی نه تبلیغ کردم!برو یکم استراحت کن به اعصابت مسلط باش

چرا یهو عصبی میشی مگه چی گفتم؟الان مگه تشخیص فیک از اورجینال به همین راحتی هاس؟من نه گفتم شما اسکولی ...

اولاً که شما خودتون به اعصابتون مسلط باشین من طرز صحبت کردنم اینجوریه

دومن اصلااااااا مشخص نبود که شما دارین محصولتونو تبلیغ می‌کنین 😂😂😂😂😂