2777
2789
عنوان

الان چی میکنید؟

699 بازدید | 45 پست

من دیشب خیلی کار کردم گوشت گرفته بودم تا جمع و جورش کنم و اشپزخونه رو مرتب کنم خیلی خسته شدم. بچه هامم یه کدوم تب کرده بود که الان با دارو اومد پایین اون یکی هم داره درس می خونه شوهرمم خوابه منم  برا دخترم از خواب پریدم الانم از زور خستگی خوابم نمی بره شما چی می کنیین

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من گلوم درد ميكنه مريضم خوابم مياد ساعت ٧ بايد برم جايي😭😭😭😭😭

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

منم تا الان بيدار بودم از ترس زلزله ميخام نماز بخونم بخابم

سرم درد ميكنه چشامم داره بسته ميشه ديگه

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

اخ الان صبح میشه باید برم سرکار و یه گزارش چرت وچل هم بنویسم

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
منم دخترم الرژی گرفتش سرفه میکنه دیگه خوابم پرید

اخ اخ

یه چشم سایت مرکز لرزه نگاری و یه چشم نینی سایت.

اگه قرار باشه خدای نکرده زلزله بیاد که قبل از سایت خودتون متوجه میشید

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562