2777
2789
عنوان

پوستتت

24 بازدید | 2 پست

توروخدا جواب بدید من برا پوستم چیکار کنم افسرده شدم دیگه خیلی وقتا به سرم میزنه خودکشی کنم همه رو تو تاپیک های قبلیم توضیح دادم که چه بلایی به سرم اومد  هر روزم شده گریه دیگه حتی دلم نمیخواد بیرون برم الا دارم داکسی سایکیلین میخورم به نظرتون جواب میده برام انقدر میترسم که باز جوش بزنم حتی یه آبرسان نمیتونم بزنم به صورتم  دکتر متخصص پوست خوبم تو شهرستانمون  نیست توروخدا اگه این قرص و خوردید بگید  خوب میکنه چقدر طول میکشه دیگه اعصاب نمونده برام ولی جوش چرکی ندارم جوش های ریز و زیرپوستی و جای جوشه

داکسی سایکلین ممکنه لک بیاره صورتت برا من اینجوری شد تنها راه خوردن راکوتان بخور خیالت راحت عالی میش ...

میترسم استفاده کنم آخه دو تا دکتر رفتم دوم یه گفت اصلا نخور اون برای جوش های خیلی بزرگه برا من گاهی نوشتم قرمز میشه و جوش ریز و جای جوش دارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان