2777
2789
از کجا مطمئنی زلزله اصلی اومده؟😞

معاون آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران کشور در همین رابطه اعلام کرد:

این زمین‌لرزه مربوط به گسل مشکین‌دشت - اشتهارد است. این زلزله از جمله پس‌لرزه‌های زمین‌لرزه ۵.۲ ریشتری هفته گذشته در تهران و البرز بود. جای نگرانی بابت این زلزله وجود ندارد و مردم نگران نباشند.

خبرگزاری مشرق وابسته به سپاه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسایه های طبقه بالای ما گفتن زلزله اومدن بیرون . منو شوهرم کلی بهشون خندیدیم فک کردیم توهم زدن 😂😂 ...

خخخخ همسایه های ما که خابن

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره
ولی تا دیدم اینجا تاپیک زدن فهمیدم زدم زیرگریه نفسم بند اومد اصن

بخدا کرمان مشهد مخصوصا کرمان همیشه روی ویبرست ...اون بنده ها خدا انقدر نمیترسند خدایی خیلی خودتونا باختید

بخدا کرمان مشهد مخصوصا کرمان همیشه روی ویبرست ...اون بنده ها خدا انقدر نمیترسند خدایی خیلی خودتونا ب ...

اون بنده خداها انقدر لرزیدن عادت کردن ،من خودم امشب یکککم ترسم  کمتره نسبت به شب اول

بخدا کرمان مشهد مخصوصا کرمان همیشه روی ویبرست ...اون بنده ها خدا انقدر نمیترسند خدایی خیلی خودتونا ب ...

چی بگم دسته خودم که نیست هم واسه خودم میترسم هم واسه مامانم اینا اونا منیریه هستن فکر کن اونجا خیلی خطرناکه بافت قدیمی کوچه های تنگ و باریک ای خدااااآ

چی بگم دسته خودم که نیست هم واسه خودم میترسم هم واسه مامانم اینا اونا منیریه هستن فکر کن اونجا خیلی ...

عزیزم فدات شم زلزله اصلی برگ هم ننداخته پس لرزه هاش که ضعیف تره بنظرت ترس داره ؟مردم فقط جوگیر شدند و ترس از نااگاهی و تبلیغاته راحت بخواب عزیز..