2777
2789
کی تموم میشه این زلزله ها؟!

حالا ماكه خوبيم

طفلى كرمانيا و كرمانشاهيا كه هر روز چند بار زلزله مياد

خدا بهمون رحم كنه

تیکر تولد دخترمه❤️فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ
من کرجم زلزله قبلی نبودم لرزید الان همه بیرونن من به خاطر بچه کوچک نرفتم کجا برم دور از خانواده و... ...

ما سری قبل تاصبح تو ماشین موندیم بابچه خیلی سخته 

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای بار هزارم زلزله اصلی اومده ..اینها پس لرزه هستند که ریشترشون کمتر از زلزله اصلیه یک سری پس لرزه ...

از کجا مطمئنی زلزله اصلی اومده؟😞

میشه واسه سلامتی نینیم صلوات بفرستی
مگه افقط عمودی میلرزه😰ووی

ایندفه عمودی لرزید, انگار که بالا پایین شدیم , دفعه پیش اینجوری نبود 

اصلا زلزله هیچ کجای دنیا قابل پیش بینی نیست چطور این حرفو زده

زلزله دقیقش مشخص نمیشه ولی چون یه ۵ تو تهران اومده بود یعنی گسل ها فعال شده و احتمال این که یکی دیگه بیاد بیشتره که اومد

وقتی گسل ها فعال شده احتمالش بیشتر میشه

ما سری قبل تاصبح تو ماشین موندیم بابچه خیلی سخته 

توکلم به خداست خودش همه رو حفظ کنه ماهم درکنار بقیه رفتم کلی بچه ام روبغل کردم اشک ریختم فقط یک خواب داشتیم که اونم آرامش ازمون گرفته شده

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خانوما بنظرم الان دیگه 2ساعت بیشتر گذشته احتمالش کمه ک بیاد.شماها بیرونید؟من شوهرم نیومد بریم بیرون. ...

ماکه خونه ایم, توکوچه ما همه خابیدن , ماهم چون فیلم میدیدم تاساعت۱بیدار بودیم , اکثرا تهرانیا خاب بودن و متوجه نشدن