2777
2789

کرج قشنگ رفتیم رو ویبره

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تهرانم قشنگ حس کردم ولی شوهرم حس نکرد

من خونه رو تمیز کردم دستشویی رو شستم رفتم چپیدم حمومو سابیدم داشتم خودمو میشستم شوهرم چپید تو حموم گفت چه نشستی پاشو لباس بپوش زلزلس

الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه    

من کرجم الانم دارم از تو ماشین پست می ذارم تو کرج خیلی شدید بود جوری که من و سوهرم از خواب پریدیم و زدیم بیرون راستش من الان بیشتر می ترسم تا هفته قبل می ترسم اینجا هم مث هجدک کرمان بشه از ترس اونقد خوابمون سبک شده که همش بیداریم انگار 

همه چی گرون کردن الا جون آدما 

بسم الله الرحمن الرحیم

یا سید , یا سند, یا صمد, یا من له المستند , اجعل لی فرجا و مخرجا مماانا فیه واکفنی فیه و اعوذبک بسم اله التامات یاالله یاالله یاالله یارحمن یارحمن یارحمن یارحیم یاخالق یا رازق یا باری یااول یااخر یا ظاهر یاباطن یامالم یاقادر یا واهب یاوهاب یاتواب یاحکیم یاسمیع یابصیر یاغفور یاروف یاوتر یامغیث یامجیب یا رقیب ...... دعای معراج از گوگل دان کنید بخونیدش

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره
من کرجم الانم دارم از تو ماشین پست می ذارم تو کرج خیلی شدید بود جوری که من و سوهرم از خواب پریدیم و ...

ما برگشتیم خونه و الان داریم سیب میخوریم😂

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!