2777
2789
عنوان

جوش ورم کرده

187 بازدید | 6 پست

دوستان ممنون میشم کمکم کنید ..

روی چانه ام یک جوش زیر پوستی زده بود خیلی کوچیک انقدر سیخش کردم و فشارش دادم الان ورم کردم از دیب اینا یکم بهتر شده ولی قرمز شده ک دورتا دورش ورم کرده پوستم مثل اینه شده بود ولی بشکنه دستم 😭😭الان اعتماد بنفسم صفر شده از خودم متنفرم 

بگید یک کاری کنم تا فردا خوب شه 

پیش میاد نباید باهاش ور میرفتیچرا باید اعتماد به نفس ادم بخاطر یه جوش از بین بره اخه

اشتباه کردم دیگه 

الان رفته واقعا اعتماد بنفسم فردا میخوام برم بیرون خیلی خجالت میکشم حس میکنم خیلی زشت میشم وقتی جوش میزنم 🥲🥲

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اشتباه کردم دیگه الان رفته واقعا اعتماد بنفسم فردا میخوام برم بیرون خیلی خجالت میکشم حس میکنم خیلی ز ...

یه جوشههه خوشگلم سخت نگیر مطمئن باش فقط برای خودته که انقدر بزرگ و با اهمیته

اگه حالت جوش چرکیه یکم روش زردچوبه با اب بزن و روشو با دستمال به مدت چندساعت بپوشون تا کامل زهرشو تخلیه کنه در غیر اینصورت با یخ یکم ماساژ بده اون نقطه رو ببین بهتر میشه

اشتباه کردم دیگه الان رفته واقعا اعتماد بنفسم فردا میخوام برم بیرون خیلی خجالت میکشم حس میکنم خیلی ز ...

استارتر میگه بیای تاپیک اخرم

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی (الهی مرگ تو ببینم بابا)

یه جوشههه خوشگلم سخت نگیر مطمئن باش فقط برای خودته که انقدر بزرگ و با اهمیتهاگه حالت جوش چرکیه یکم ر ...

چشم مرسی ازت 

من که هرچقدر به خودم بگم اهمیتی نداره فایده نداره کلا تا وقتی پوستم خوبه اعتماد بنفسمم خوبه کافیه یک دونه جوش بزنم از خودم متنفر میشم به هرکیم بگم که منو درک نمیکنه واقعا کاش خوب بشه فقط

چشم مرسی ازت من که هرچقدر به خودم بگم اهمیتی نداره فایده نداره کلا تا وقتی پوستم خوبه اعتماد بنفسمم ...

پرفروغ عزیزدلم❤️🌸

اشتباهت همینجاست که زیبایی و قشنگ بودنت رو صرفا فقط وابسته به پوستت میدونی، صاف و بدون جوش بودنه پوست مهمه نمیگم نیست ولی درحد یکی دو دونه واقعا چیزی نیست که بخواد اعتماد به نفستو تحت تخریب خودش قرار بده اونم الحمدالله با مواد غذایی و هورمونهایی که ما طی روز مصرف میکنیم یچیز طبیعیه