2777
2789
عنوان

دلم گرفته

91 بازدید | 9 پست

چن روز پیش یکی از آشناهامون از اتفاق بدی ک برام افتاده بود خوشحال شد.تازه بهم خندید😐 زور دلم شد.جلو خودش نفرینش کردم.بازم بم خندید.🥺

آشناهای ما جورین ک جلو رومون وقتی اتفاقی میوفته میخندن بهمون. دلم میخواد همون موقع بزنم تو دهنشون زورم نمی‌رسه.ولی خدا بزنه تو کمر این آدما.

کافیه بشنون ی اتفاق بدی افتاده نمک رو زخم آدم میشن.

کاش خدا منم از دست اینا راحت کنه.

🥹دوستامم ازم دوران.نمیتونمم برم دیدنشون.

خیلی آدمای مریضین. برا حال دلم دعا کنید.💔سخت میگذره.خواهر ندارم.و ی مادر مریضم دارم.زخم زبون بقیه و اداهاشون داره دیوونم می‌کنه.

گاهی وقتا ظاهر دنیا و حرفها و رفتارهای آدمها اِنقدر به آدم سخت میگیره که حتی پیامبران هم یه جاهایی ناامید شدند...این یعنی یادت نره همه ی ما انسانیم و اِحساس داریم و حتی اگه پیامبر هم باشی ناراحت میشی و یا شاید کم بیاری اما از اونجایی که خدا رهات نمیکنه خودش دستتو میگیره و بهت نشون میده که حقیقت فراتر از دنیاست و این سختی ها گذراست....اگه ناراحت شدی یا ناامید شدی عیبی نداره بالاخره اِحساس داری  اما تَهِ دلت روشن باشه که همه چیز با یک هدف دقیق آفریده شده و داره جلو میره و همه چیز به شادی و عشق و نور خدا ختم میشه...

وَلَقَدْ نَعْلَمُ أَنَّكَ يَضِيقُ صَدْرُكَ بِمَا يَقُولُونَ وَ قُلْ لَنْ يُصِيبَنَا إِلَّا مَا كَتَبَ اللَّهُ لَنَا هُوَ مَوْلَانَا..

ما می‌دانیم سینه‌ات از آنچه آنها می‌گویند تنگ می‌شود و تو را سخت ناراحت می‌کنند اما بگو: هرگز چیزی جز آنچه که خدا براى ما مقرر ولازم داشته به ما نخواهد رسید که او یار و یاور ماست...

مطالب تاپیک ها در کانال تلگرام:  cheraghdell@

گاهی وقتا ظاهر دنیا و حرفها و رفتارهای آدمها اِنقدر به آدم سخت میگیره که حتی پیامبران هم یه جاهایی ن ...

پس چرا خدا هیچ کاریشون نداره؟؟

چرا هر چی که سنگه مال پای لنگه؟☹️☹️

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پس چرا خدا هیچ کاریشون نداره؟؟چرا هر چی که سنگه مال پای لنگه؟☹️☹️

ی اتفاق بد برام افتاد وقتی ک ۱۴ سالم بود.و خیلی اذیت شدم.الان۲۳ سالمه و بقیه تاوان کاراشونو دیدن.خدا از حق مظلوم نمی‌گذره.ولی هنوزم کم نمیارن.بمیرن.بلکه راحت شیم.

ی اتفاق بد برام افتاد وقتی ک ۱۴ سالم بود.و خیلی اذیت شدم.الان۲۳ سالمه و بقیه تاوان کاراشونو دیدن.خدا ...

انشالله خدا. بزاره تو کاسه اونایی که بیخود و بی حهت دل منم شکوندن

خسته شدم دیگه..

خدا اگه گوش آدم ظالم بکشه دیگه اون آدم ظالم اجباری باید ظلم نکنه و این نمی‌شود. چون ما باید با اختیار خودمون ظلم نکنیم یا اینکه نیکی کنیم.

سنگ پای لنگ هم عمومیت نداره 

خیلی از انسان ها به آدمای محتاج و گرفتار کمک میکنن 

و این آدمای شریف از این امتحان سربلند پیروز میشن.

ولی امثال اطرافیان استارتر که ایشون رو مسخره میکنن از این امتحان الهی شکست میخورن.

من و شما یه تاپیک میخونیم و بی جا قضاوت میکنیم یا اینکه مسخره میکنیم خب ما از این امتحان شکست خوردیم ولی برعکس مثل همین الان یک نظر صحیح میذاریم و پیروز میشیم در این امتحان الهی.

هم شما هم برادر میکائیل و هم بنده

سوالات اعتقادی خودتون بپرسید. .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

من طبق کاری که دارم وسط جامعه از نزدیک شاهد زندگی آدمها هستم.. می بینم هرکسی با رفتار و عمل خودش روبرو میشه...محاله که در این دنیا بدی کنی و خیال راحت داشته باشی..

مطالب تاپیک ها در کانال تلگرام:  cheraghdell@

من طبق کاری که دارم وسط جامعه از نزدیک شاهد زندگی آدمها هستم.. می بینم هرکسی با رفتار و عمل خودش روب ...

امیدوارم ببینم اون روزی و که کسایی که بیخود بیجهت از بچگی آزارم دادن زجرشو بکشن..تاواتشو بدن