2777
2789
عنوان

از رابطه سمی چجور بیام بیرون

1091 بازدید | 111 پست

هی میگه درست میشم 

خوب میشم 

کلی زبون میریز باز روز از نو روزی از نو

اعصاب ندارم بیشتر از این 

اوایل خیلی خوب بود 

اما با این اخلاق نمی خوامش

تازه بهش گفتم برو این رابطه فایده نداره تو صدتو میزاری اما این صد برای من کمه 

باز پیام میده که خوب میشم‌..

نمی تونم تحمل کنم این شرایط رو داره به روانم آسیب میزنه

ی شب بگو شب بخیر و دیگه هیچوقت صبح بخیری نداشته باش😆

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

خب بلاک کن

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ی شب بگو شب بخیر و دیگه هیچوقت صبح بخیری نداشته باش😆

فکر کن قشنگ بهش میگم نمیکشم تمومه از نظر من 

صبح پیام میده ماشین تو ببری استارتش خراب بود نمونی تو خیابون 

فردا پیام میده ساعت ده وقت دکتر داری یادت نره 

انگار نه انگار گفتم تموم

فکر کن قشنگ بهش میگم نمیکشم تمومه از نظر من صبح پیام میده ماشین تو ببری استارتش خراب بود نمونی تو خی ...

خب این آقا چه نو مشکل اخلافگقی داره میتونید نام‌ببرید؟

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

ازش کلا دل کندی ؟ اگه هنوز به خودش علاقه مندی و این رفتاراش ازار دهنده اس ، با این حجم از پیگیری که ...

بدرد ازدواج نمیخوره 

هزینه مشاوره الکی بدم 😂

شرایطش خاصه همش بهش شک دارم نمی تونم با شک باشم

همونه که دو تا زن داره؟

آره احمق 

اعصابمو بهم ریخته

اولش گولم زد گفت مجردم الان فهمیدم التماس درخواست

البته زن دوم رو صیغه بود تموم شده اولی بچه دار نمیشه با رضایت اولی دومی رو گرفته بود

آره احمق اعصابمو بهم ریختهاولش گولم زد گفت مجردم الان فهمیدم التماس درخواستالبته زن دوم رو صیغه بود ...

بلاکش کنید

😊😊😊 اگه واقعا دلتون میخاد هیچ کسی لیاقت انرژی گذاشتن ندارن

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻