2777
2789
عنوان

تعبیر خواب لطفا لطفا

96 بازدید | 10 پست

یکی از فامیل هامون پسر جوونی هست سرطان داره فامیل خیلی دور هست که من سال هاست ندیدم اما شنیدم سرطان داره 

خواب دیدم رفتم خونه مادرش خداحافظی کردم برم اونم با ماشینش منو از کلی پله پایین برد 

با ماشین پله ها رو رانندگی میکرد به جهت پایین 

خیلی نگران شدم 

چون خواب های من اکثر درسته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم من دوشبه خوابای معنی دار میبینم

اول خواب عکس سونوگرافی میدیدم و انگار من دوبار حامله شده بودم ولی بچههام سقط شدن یا کشته شدن و من با دیدن عکس سونو ها خیلی غمگین بودم( من مجردم)

و دومی خواب دو سه تا گربه که یهو یکیشون دستشویی میکنه ولی گلاب ب روتون عین انسانه دسشوییش و گنده اس برای یه حیوون

بنظرتون ینی چی😐😐😐💔💔💔

Oh baby
آره زبونم لال منم به این شک دارم

ان شا الله سالم و سلامت باشن 🤲🏻

اون خوابی که مامانم دید عموم تعبیرش کرد گفت خواب خیلی خوبیه ، بعد از خبر مرگ گفتن اون خانم خیلی عذاب میکشید الان راحت شده علاوه بر اون خانوادش اینا پیر شده بودن از ناراحتی و سختی این چند سال که ایشون بیمار بودند . 

متاسفانه ی پسر کوچیک دبستانی هم داشتند این خانم 💔