2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز شوهرم ازمایش داد . 25000 تومان . آزاد داد چون دفترچمون سلامت بود قبول نکردن . فردام جواب میدن

پس جوابشو زود میدن هزینشم خوبه من فکر کردم زیاده

خدای مهربونم به خاطر همه چی از تو ممنونم ۱۰۰۰مرتبه شکر

٣٠ هزار ازاد اگه مركز ناباروري همون روز جواب ميدن مبلغش كمتر و دقيق ترن ولي اگه جاي ديگه بري شايد ٣ روزي طول بكشه

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
چجوری باید نمونه بدیم شوهر منم میخواد بگیره، میشه راهنمایی کنین

تا ٣ روز از اخرين ن زدي كي  و فقطم خودش بايد ازمايش بده 

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

فکر کنم خودش میره اونجا نمونه میگیره گفتن 3روز نزدیکی نداشته باشیم

ناشتا بودن هم نیاز نیست

فک کنم میرن خ و د ا ر ض ا یی میکنن تویهاتاق

اره

عزیزم یه اتاقی هست که تخت داره و روشویی داره د اینا😉 اگه خواستی با شوهرت میری تا گناه نشه😆 اگرم‌نخواستی شوهرت تنها میره و از طریق استمنا نمونه میده

تا ٣ روز از اخرين ن زدي كي  و فقطم خودش بايد ازمايش بده

یعنی بیشتر از 3روز قبول نیست؟الان 1هفته هست نزدیکی نداریم