2777
2789
عنوان

چتونه واقعا

259 بازدید | 16 پست

نی نی سایت چرا اینجوری شده؟ تاپیکای جنسی با سرعتی توصیف نکردی میتازونن کسی نمیترکونه 

اونوقت یه تاپیک درباره علایقمون بزنیم اشتباهه؟

بجای پیشرفت سایت داره پسرفت میکنه

رو سر بنه به بالین تنها مرا رها کن❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عادیه که چرا تعجب میکنید؟؟

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

من میزنم رو اعلان ها مثلا اونی که ریپلای کرده رو میزنم یه پست دیگ میاره یا پست تکراری خودمو میاره وا ...

بله

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

چجوری تاپیکمو قفل کنم

اون بالا عکس پروفایلت رو بزن برو نی نی سایت من 

پست جدید در تاپیک ها ایجاد شده اونجا قفل کن

ول کن بقیه اش را بگو خب واقعا چه فانتزی ساختی تو ذهنت که تصمیم گرفتی با آخوند ازدواح کن تحت تاثیر قر ...

مدت زیادیه اینجوری فکر میکنم

نمیدونم قطعی نیستم

فقط چیزی ک تو ذهنم بود و ترس از بیانش داشتم راجع بهش تاپیک زدم مدت زیادیه از بچگیام بهش فکر میکنم