2777
2789
عنوان

دلتنگی یعنی چی

105 بازدید | 14 پست

برای مثال من وقتی جایی میرم برای سفر 

حس میکنم دلم برای مادرم تنگ نمیشه .

ولی نمیتونم تصور کنم مادرم نباشه .

شاید چون میدونم که باز مادرم رو میبینم دلتنگ نمیشم .

واقعا مادرم خیلی دوست دارم و زندگی بدون اون برام خیلی ترسناکه ولی نمیدونم چرا اینطوری هستم.

اصلا شاید معنای دلتنگی رو نمیفهمم. 

دلتنگی یعنی عکسشو ببوسی و اشک چشمت بریزه🥲

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعه گلم چیز عجیبی نیست خودتو سرزنش نکن شاید خیلی با مادرت صمیمی نیسی یا مادرت اذیتت کردع یا میکنه ...

نه . خیلی دوسش دارم و دوستم داره و عاشقانه همدیگرو دوست داریم 

دلتنگی یعنی عکسشو ببوسی و اشک چشمت بریزه🥲

به نظر شما دلتنگی یعنی مثلا من عکس مادرم یا هر کس دیگه ای که میدونم که بالاخره میبینمش رو در سفر نگاه کنم و چون نیست گریه کنم ؟

به نظر شما دلتنگی یعنی مثلا من عکس مادرم یا هر کس دیگه ای که میدونم که بالاخره میبینمش رو در سفر نگا ...

نه عزیزم من داشتم خودم رو میگفتم دلتنگی فقط ب معنای گریه کردن نیست دلتنگی یعنی تو سفر همه جا دلت میخواست ایشون هم کنارت باشه همین یعنی دلتنگی 

خوش بگذره بهت گلم فکر هیچ چیز نکن

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

دلتنگی یعنی دیگه هیچوقت صداشو نمیشنوی، تو پیاده رو راه میری و  دوست داری زمین رو بغل کنی چون  یه روزی اون از همین پیاده رو رفت وآمد میکرده،دلتنگی یعنی همون اناری که ۵ سال تو یخچال نگه داشتم چون آخرین چیزیه که اون خریده بود آورد خونمون، دلتنگی یعنی یه عمر با یه عکس و یه سنگ قبر درد دل کنی

💔متاسفم💔خدا بهتون صبر بده

ممنونم،خدامادرتونو حفظ کنه ،منم قبلا مثل شما بودم اصلا دلم برای کسی تنگ نمیشد ، اما از وقتیکه مادرمو از دست دادم کلی حسرت به دلم مونده که چرا بهش توجه نکردم،بنظرم دلتنگ نشدن همون بی توجه بودنه

ممنونم،خدامادرتونو حفظ کنه ،منم قبلا مثل شما بودم اصلا دلم برای کسی تنگ نمیشد ، اما از وقتیکه مادرمو ...

ممنون 🙏 شاید هم ادم برا این که میدونه که مادرش هست و همیشه میتونه ببینتش و آسودگی خاطر داره دلتنگ نمیشه.

ممنون 🙏 شاید هم ادم برا این که میدونه که مادرش هست و همیشه میتونه ببینتش و آسودگی خاطر داره دلتنگ ن ...

اما بنظرم چون آدما درگیر زندگی و مشکلات میشن بعضی آدمای مهم زندگیشون رو فراموش میکنن یا نسبت بهشون کم توجه میشن، فکر کنید مادرا هم میدونن بچه ها شون همیشه هستن و میتونن ببیننشون اما همیشه دلتنگ بچه هاشون هستن، چون قلبشون برای بچه هاشون می تپه ،در کل دلتنگی یه حس غیرارادیه که از عشق نشأت میگیره