2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 34 پست
آره دقیقا مثل درد پریودی هست فک میکنی پری میاد ولی نمیایه منم تو بارداری دخترم این جوری بودم تا چند ...

فقط برام دعا کن ک دوهفته دیگ هم بتام بالا باشه ک سونوگرافی کنم هم بچه دیده شه و سالم بدنیا بیاد

آره دقیقا مثل درد پریودی هست فک میکنی پری میاد ولی نمیایه منم تو بارداری دخترم این جوری بودم تا چند ...

اخه اولین بچمه. چن روز پیش اولین سالگرد ازدواجمون بود بعد ۴ ماه اقدام باردار شدم ولی خوب دلم میخاد بچه ای ک خدا داده سالم و سلامت ب این دنیا بیاد و شوهرم ک عشق بچه اس سال دیگ با بچه خودش بازی کنه  ن با بچه های فامیل. شوهرم خیلی خوبه کودک درونیش عین بچه هاس عشق بچه اس واقعا.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم منم بتام۶۸بوددکترم گفت بارداری هفته بارداریت کمه که بتات کمه.

هوایم را داشته باش … وقتی تـــــ♥ـــو هوایم را داری هوا هم خوب می شود … اصلا هوا هم به هوای تـــــ♥ـــو خوب می شود …
اخه اولین بچمه. چن روز پیش اولین سالگرد ازدواجمون بود بعد ۴ ماه اقدام باردار شدم ولی خوب دلم میخاد ب ...

ان شاالله عزیزم خدا بهت سالم و صالح تو دنیا بیاد نی نی گلتون رو  استرس نکن خدا بهت همه چیرو خوب میکنه دعا میکنم واسه تون واسه منم دعا کن عزیزم خدا هرچی خیره واسه مون پیش کنه 

خدایا شکرت   
ینی دو هفته دیگ ک اولین سونوگرافیمو کنم ۷ هفته میشه. اخه تو هفته پنجم سونوگرافی میشه البته من از این ...

نه مرکز سلامت مال منو اینجورحساب کرد،ازروزاول خونریزی

گفت تاهفته 12هم احتیاجی به سونو نیس،هفته 12باید بری سونوگرافی غربالگری

تواینترنت چرت وپرت زیاده.یابرومرکز سلامت یا پیش دکتر زنان

نه مرکز سلامت مال منو اینجورحساب کرد،ازروزاول خونریزی گفت تاهفته 12هم احتیاجی به سونو نیس،هفته 12با ...

اها پس دکتر اگ گف دوهفته دیگ بیا ینی تو هفته هفتم برم تا قلب بچه رو سونو کنه بعد هفته دوازدهم ب قول خودت غربالگری

نه مرکز سلامت مال منو اینجورحساب کرد،ازروزاول خونریزی گفت تاهفته 12هم احتیاجی به سونو نیس،هفته 12با ...

مرسی از اطلاعاتت راستی اون برنامه روز شمار بارداری هم خیلی جالب بود واقعا بدردم خورد تو بچه داری؟؟؟

اها پس دکتر اگ گف دوهفته دیگ بیا ینی تو هفته هفتم برم تا قلب بچه رو سونو کنه بعد هفته دوازدهم ب قول ...

من گفتم به بهدارمرکز سلامت،گف صدای قلب بچه احتیاجی نیس بری،فقط 12برو فعلا،برای غربالگری

اونموقع بچه شکل گرفته وخدایی نکرده اگه عیبی هم باشه معلوم میشه،صدای قلبشوهم میشنوی همون موقع

اگه هزینه اش برات مهم نیس البته همون هفته 7برو صداشوبشنوی،ولی احتیاجی نیی.منم میخواستم برم ولی گفتن مهم نیی بیخیال شدم بمونه تا هفته 12

من گفتم به بهدارمرکز سلامت،گف صدای قلب بچه احتیاجی نیس بری،فقط 12برو فعلا،برای غربالگری اونموقع بچه ...

ینی من برم بهداشت؟؟؟ یاپیش  متخصص؟؟؟ اخه من پیش متخصص میخاستم برم

من گفتم به بهدارمرکز سلامت،گف صدای قلب بچه احتیاجی نیس بری،فقط 12برو فعلا،برای غربالگری اونموقع بچه ...

هزینه برام مهم نیس چون بچه اولمه اطلاع زیادی ندارم فقط میخام سالم باشه