2777
2789
عنوان

بارداری

183 بازدید | 34 پست

سلام خدمت خانومای گل. من یه هفته ای هست ک فهمیدم باردارم اخرین پریودم ۲۸ آبان بود دو روز پیش ازمایش دادم بتام ۹۰ بود دکتر گف زوده بیام باید دوهفته دیگ ازمایش بدم تا ۱۰۰۰ بشه بعد برم دکتر تا اولین سونوگرافیمو کنم الان من چن هفته امه؟؟ راستی زیر دل و لگن خیلی  درد دارم جوری دوساعت یه بار میگیره ول میکنه و تند تند ادرار میکنم جوری ک ادرارم سوزش پیدا کرده طبیعیه ایا؟؟؟ چیکار کنم دردم اروم شه. و تند تند خسته میشم همش دوس دارم بخابم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بارداری اولته؟ ؟؟ اون دردا طبیعی هست تو بارداری ماه اول میشه واسه منم دعا کن خدا بخیر نی نی تو دنیا ...

اره بارداری اولمه. ۲۸ ابان هم هم پریود اخرم بوده چن هفته ام؟؟ بعد وقتی موقع ادرار رو نگه میدارم سوزش میگیرم . عفونت باشه خوب میشم؟؟؟انشالله ک برای هردوتامون سالم باشه

اره بارداری اولمه. ۲۸ ابان هم هم پریود اخرم بوده چن هفته ام؟؟ بعد وقتی موقع ادرار رو نگه میدارم سوزش ...

آره عزیزم جای نگرونم نیست خوب میشی دکتر رفتی بگو فقط این سوزش ادارت هست دیگه علایم همه از بارداریه استرس اصلا نداشته باش چون خیلی مشکلات دیگه رو بار میاره شاید کمی عفونت ادار گرفتی با دارو فوری خوب میشه 

خدایا شکرت   
آره عزیزم جای نگرونم نیست خوب میشی دکتر رفتی بگو فقط این سوزش ادارت هست دیگه علایم همه از بارداریه ا ...

مرسی عزیزم خیالم راحت شد. اخه از درد پریودی هم بدتر زیر دلم درد میگیره بخاطر همین ترسیدم البته میگیره ول میکنه اگ ول نمیکرد میمردم

مرسی عزیزم خیالم راحت شد. اخه از درد پریودی هم بدتر زیر دلم درد میگیره بخاطر همین ترسیدم البته میگیر ...

آره دقیقا مثل درد پریودی هست فک میکنی پری میاد ولی نمیایه منم تو بارداری دخترم این جوری بودم تا چند هفته هست بعد خوب میشه نگرونم نشو عزیزم به خصوص وقتی دستشو بری بیشتر میشه 

خدایا شکرت   
امروز میشه 5هفته و3روز

ینی دو هفته دیگ ک اولین سونوگرافیمو کنم ۷ هفته میشه. اخه تو هفته پنجم سونوگرافی میشه البته من از اینترنت خوندم دوهفته اول ینی از پریودی تا تخمک گذاری حساب نمیشه از لقاح حساب میشه ک میشه ۴۰ هفته تمام بچه بدنیا میاد بخاطر همین بعضی دکترا از اول پریودی حساب میکنن الان من فک کنم سه هفتمه