2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب بعد ازدواج هم میشه داد این آزمایشو دیگه

میشه داد ولی خاصیتی نداره دیگه چون خدایی نکرده مشکل باشه کاری از دستتون ساخته نیست عزیزم 

اونو قبل ازدواج میگیرن که اگه مشکلی باشه ازدواج صورت نکیره 

منو همسرمم دختر دایی پسر عمه هستیم اما این ازمایشو ندادیم بعد ازدواج که خواستیم بدیم دکترم گفت دیگه فایده ای نداره که بخوایین این ازمایشو بدین 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

میشه داد ولی خاصیتی نداره دیگه چون خدایی نکرده مشکل باشه کاری از دستتون ساخته نیست عزیزم اونو قبل از ...

خب اگه خدایی نکرده مشکلی هم باشه فک کنم با آمپول درمون میکنن

الان شما بچه دارید؟؟

خب اگه خدایی نکرده مشکلی هم باشه فک کنم با آمپول درمون میکننالان شما بچه دارید؟؟

نه عزیزم امپول و دارو این چیزا برای مشکل ژنتیک وجود نداره گلم 

یعنی هنوز همچین چیزی درست نکردن که برای مشکلات ژنتیکی باشه 

اگه تو خانواده خودتون و شوهرتون کسی مشکلی نداره فک نکنید به این چیزا حتی غریبه هام ممکنه بچشون مشکل داشته باشه اون دست خداست 

اره باردارم بچه اولم سقط شد برام دعا کن بمونه این برام و سالم باشه🥺🙏🏼

روزای خوب توی راه😎✌🏻

نه عزیزم امپول و دارو این چیزا برای مشکل ژنتیک وجود نداره گلم یعنی هنوز همچین چیزی درست نکردن که برا ...

من خواهر شوهرم دوتا بچه داره که یکیش معلوله دکترش بهش گفته که اصلا ربطی به ژنتیک نداره به نظر شما این می‌تونه تاثیر داشته باشه ؟؟؟

من خواهر شوهرم دوتا بچه داره که یکیش معلوله دکترش بهش گفته که اصلا ربطی به ژنتیک نداره به نظر شما ای ...

ممکنه هم ربط داشته باشه به  ژنتیک ولی من متعقدم تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته خیلیا هم هستن مشکل هاد تر از این تو خانوادشون هست اما بچشون سالمه 

اصلا فکرتو درگیرش نکن هرچی فک کنی بدتره توکل کن به خدا 

روزای خوب توی راه😎✌🏻