2821
2789
عنوان

طلاق

153 بازدید | 8 پست

سلام خواهشا جواب بذید عزیزان 

واقعا هیچ جوره طلاق از طرف خانم امکان نداره صورت بگیره 

مثلا کلا اقا هم صاحب خانم نباشه بگه طلاق بکیر اما بدون مهریه این چه قانونیه اخه😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زوج مشخص از عمد دارن این کارو میکنه که شما خسته بشین  با تحقق این بند از شروط ضمن عقد ودوران نامزذی میخوان استفاده کنن می تونید هم از طریق اثبات عسر و حرج  دادگاه تقاضای طلاق کنید

زوج مشخص از عمد دارن این کارو میکنه که شما خسته بشین با تحقق این بند از شروط ضمن عقد ودوران نامزذی ...

ما دوره عقد هستیم ۹ ماهه ترک‌ کرده ترک‌ اتفاق 

منم طلاق نمیخوام ایشون طلاقم میدن اما به صورت عملی نمیره درخواست طلاق بده ولی میگه از مهریه ات بگذر طلاقت بدم

اگه نگذری هم باعات زنذکی نمیکنم 

ما دوره عقد هستیم ۹ ماهه ترک‌ کرده ترک‌ اتفاق منم طلاق نمیخوام ایشون طلاقم میدن اما به صورت عملی نمی ...

اگه نامزدین خب درخواست طلاق دادخواست چرا دادخواست نمیکنید  و فقط در   شرطش   بودن دوشیزه بودنه ک اونم  تنها می تونید نصف مهریه را مطالبه کنید فقط اجرت المثل و  در این شرایط شامل توون نمیشه 

عزیزم تو فکرت بودم امیدواربودم مشکلت حل شده باشهچقدر لجبازه همسرت که سر یه مساله کوچیک انقدررر تو رو ...

فذات شم عزیزم دیکه تموم شد توافقی از هرچی گذشتم طلاقم داد 

خیلی سختی کشیدم خیلی و سپردمشون دست خدا برای خودم یه معجزه خوشبختی میخوام 🥲