2777
2789
عنوان

سادیسم شوهرم

419 بازدید | 13 پست

شوهرم به نظرسادیسم داره دوست داره حرص منودربیاره بعدبخنده ازاینکه حسادت زنانه ام جریحه دارشه لذت میبره مریض نیس؟چرابایدبه شوخی حرف اززن دوم بزنه؟نگین دوستت نداره ومیخوادمزه دهنتوبفهمه زن بگیره وفلان که میشناسمش فقط نمیدونم چرامریضه میخوادمنوحرص بده واکنش نشون ندادم بازگفت واکنش نشون میدم اعصبانی میشم میخنده میگه توهمین یکیش موندم سری قبل برام مهم نبودولی این سری ذهنمودرگیرکرده میخوام اگه یه باردیگ گفت بزنم شل وپلش کنم  تااین حدآدم بی عقل نمیتونه باشه واقعایه درصدباخودش فکرنمیکنه برعکسشومن بخوام بگم چ حالی میشه همینجوریشم غیرتیه اگه بگم ...

من اگر شوهرم از زن دوم حرف بزنه.. منم میگم اتفاقا تو هم تکراری شدی برام.. منم یه شوهر دیگه می‌خوام تا لال شه دیگه

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اگر شوهرم از زن دوم حرف بزنه.. منم میگم اتفاقا تو هم تکراری شدی برام.. منم یه شوهر دیگه می‌خوام ت ...

اخه من نمیتونم حتی این حرفوبه زبون بیارم یه گوره دیگه ای میخوام حالیش کنم که اینکاربده چیکارکنم

اخه من نمیتونم حتی این حرفوبه زبون بیارم یه گوره دیگه ای میخوام حالیش کنم که اینکاربده چیکارکنم

وقتی اون نمی‌فهمه مقابل به مثل باید کرد.‌‌. حالا تو خیلی خانومی که دلت نمیاد مث خودش رفتار کنی

ولی اگر میخوای اینو نگی، بزن به نشنیدن وقتی میبینی با عصبانیت لذت می‌بره..به هدفش نرسونش

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

شوخی شوخی احترام زنو از بین میبرن از اول نباید اجازه میدادی توام رفتار خودشو برای خودش تکرار کن عین ...

میدونی داشتم ازاستادمون صحبت میکردم که به فلانی معرفیش کنه گفت اگه خوبه خودم‌بگیرمش بشه زن دوم وفلان حالم از ش بهم خورد بااین حرفش علت کاراش روواقعامیخوام بدونم

بله،آدمی که خوشحال شه ازآزاردیگران آدم خوبی نیسمگرفانتزیش باشه تورابطه ج..

خب حس میکنم دوست پسرم روی من سادیسم داره. من راضی نیستم. ینی چون کراششم و فانتزی ج ازم داره اینجوریه؟ ینی نمیشه گفت آدم بدیه؟