2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بچه بودم راجبش کتاب خوندم میفهمم خیلی بده نیاز ب عمل پیدانکرد؟

من انقد ترسو ام  دارم تا مرز مرگ میرم 

حتی پام نمی‌کشه برم چکاب 

یه تیکه از رودم سفت شده درد تا پشت کمرم میزنه 

چشامو که باز میکنم از خواب این درد اولین چیزیه که دارم. بعد درد سرم رو حس میکنم. سردرد هم دائمی دارم

کلا تمام عمرم با درد دست و پنجه نرم کردم 

من انقد ترسو ام دارم تا مرز مرگ میرم حتی پام نمی‌کشه برم چکاب یه تیکه از رودم سفت شده درد تا پشت کم ...

تو ترسو نیستی فقط ذهنت گارد گرفته داری ترجیح اشتباهیی میدی ینی بجا اینک ترجیح بدی بری دکتر با حقیقت روبرو بشی ترجیح میدی اینهمه هرروز درد بکشی و اینک برا سردردت اگ میگرنیه هرشب روغن بنفشه اصل بخر دوقطره توهر بینی ات بچکون بعدش بخواب سریع جواب میگیری

شنیدن هر حرفی از دهن دکتر قطعا میکشتم چون میدونم دردش بی دلیل نیس پس بذار ذره ذره خودم بمیرم

حداقل برو دکتر بگه تا چن وقت دیگ زنده ای یهو نمیری شوکه بشی مثلا جاهایی ک دوس داری بری قبل مرگت... 

ولی شوخی میکنم برو با ترسات روبرو شو اگرچه دکترا روک و بیشعور شدن اکثرا

حداقل برو دکتر بگه تا چن وقت دیگ زنده ای یهو نمیری شوکه بشی مثلا جاهایی ک دوس داری بری قبل مرگت... و ...

من هیچی دوس ندارم واقعا هیچی 

هیچ جایی هم نیس که علاقه به رفتن داشته باشم 

اصلا اینو که گفتی یهو به خودم اومدم 

حتی کسی هم نیس که از مردنم ناراحت بشه 

کسی هم نیس بابت اینکه دیگه نمیبنمش ناراحت بشم 

من هیچی دوس ندارم واقعا هیچی هیچ جایی هم نیس که علاقه به رفتن داشته باشم اصلا اینو که گفتی یهو به خو ...

شرایط من برعکس تو اینه یسری معدود افراد نگران من هستن ولی خودم دیگ مرده زندم برا خودم فرق نداره و راضیم همین الان بمیرم