2777
2789
عنوان

4بهمن

52 بازدید | 5 پست

بیداری:    6:30am                     استارت:     8:15am

8:15am_10am      مرور مشتق+فرمول20

10:15am_10:45am    ورزش

11:30am_1pm      ادبیات درس10و11
2:30am_3:15pm      زیست صفحه67-70         (فرزام)

3:30pm_4:30pm       زیست صفحه67-70       (فرزام)

5:15pm_6pm         زیست صفحه67-70         (فرزام)

6:30pm_7:30pm      زیست صحه67-70         (فرزام)

کل تایم:   6:45h  

[روز مزخرفی بود]

وای کنکوور خداروشکر تموم شد 

ایشالا آزادی قسمت همه

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دعاتون میکنم بگید 

کسیو دیدین با 3 ماه پیراپزشکی یا دامپزشکی اورده باشه؟؟؟؟؟؟ اگر خیلی صفر باشه 

راستشو بگیدا 

دعا میکنم خیر ببینین 

یه دختر مهربون لر که تهران دنیا امده ولی تبریز زندگی میکنه و ارزوی دیدن شیراز داره ولی نه لری بلده نه تبریزی نه شیرازی اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره. سه تامون دختر هستیم یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن ولی اکثرا خودم تو سایت هستم .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید یا جاهای گردشگری نظرتون راجب رشته معماری بگید

دعاتون میکنم بگید کسیو دیدین با 3 ماه پیراپزشکی یا دامپزشکی اورده باشه؟؟؟؟؟؟ اگر خیلی صفر باشه راستش ...

امکان نداره🚶🏻‍♀️

آنچه کردی با دلم چنگیز با ایران نکرد 💔 منطقی نیست که بخت من دلبسته ی او ، به پریشانیه موهای سیاهش باشد 🫠 با چراغی همه جا گشتم و گشتم در شهر ، هیچکس ....هیچکس اینجا به تو مانند نشد🫂