دکتر راکوتان تجویز کرده یکی شنبه یکی چهارشنبه بخورم
بنظرتون بخورم؟
خیلی ها میگن عوارض داره چیکار کنم
سوگـلم🤍ازدواج 1403/09/30💍 جدایی1403/12/20❤️🩹 باشد بار دیگر که عشق به سراغم می آید..امن باشد..صادق باشد.. آرامش داشته باشد و دلم را قرص کند..آنها که عکسها را نبوسیده اند هرگز عاشق نشده اند...{دلتنگتم عزیزترینم💔7'01'1405}
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
سوگـلم🤍ازدواج 1403/09/30💍 جدایی1403/12/20❤️🩹 باشد بار دیگر که عشق به سراغم می آید..امن باشد..صادق باشد.. آرامش داشته باشد و دلم را قرص کند..آنها که عکسها را نبوسیده اند هرگز عاشق نشده اند...{دلتنگتم عزیزترینم💔7'01'1405}
من مجردیام راکوتان خوردم چندماه...الانم 3تا بچه دارم 😅😅تازه اولیشم دوقلو بود
تأثیر داشت واست راکوتان ؟؟رو جوش تاثیر داره یا لک
نمیدونم من باشم راه های زیادی میتونم برای درمان اون چندتا جوش پیدا کنم
راکوتان برا اوناییه که خیلی بده پوستشون ،مثلا تو میتونی یه آزمایش هورمونی بدی شاید مشکل ازونه یا مثلا کبدت چربه یا روتین پوستی خوبی داشته باشی یا از کلیندامایسین استفاده کنی
عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)