2777
2789
وای دقیقامن اصلا با غیر همشهری اوکی نیستمتعلق نداره به فرهنگت و جنست😂البته خودمم تهران بودم و همسرم ...

هم اون هم اینکه هیچوقت دم دستت نیست. شاید دلت بگیره بخوای پنج دقیقه ببینیش کنارش راه بری.‌ دوری سردی هم میاره اگه خوب کنترل نشه رابطه

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

هم اون هم اینکه هیچوقت دم دستت نیست. شاید دلت بگیره بخوای پنج دقیقه ببینیش کنارش راه بری.‌ دوری سردی ...

دقیقا

اصلا رابطه نیست

من مطمئنم این لانگا تهش تو شهر خودشون میرن سراغ یکی

حالا من همسرم تهران بود دم دستم بود

ولی اگه کلا نبود واقعا تحمل نمیکردم

چون ۴ ماه سر کرونا ندیدمش

۳ ماهم چون زانوشو عمل کرد تو مشهد،پیشم نبود و تو خونه افتاده بود

فک کنین من میخواستم بعد عملش تو بیمارستان کنارش باشم،بعد نمیشد

🤍💍//با احترام،به دلیل تاهل هیچ گونه درخواست دوستی تحت هیچ عنوانی از هیچ جنسیتی پذیرفته نمیشود.ممنون از درک و شعور شما//تگ ممنوع//اگه تو تاپیکی پست میذارم بر اساس تجربیات خودمه و مخاطبم استارتره،اگه مخالف هستی و ادب کافی نداری ریپ نزن،ریپم زدی شاکی نشو که چرا فحش میدم عزیز دلم،من متاسفانه لال نیستم//

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقااصلا رابطه نیستمن مطمئنم این لانگا تهش تو شهر خودشون میرن سراغ یکیحالا من همسرم تهران بود دم دس ...

خب دیگه الان بچسب بهش😂🌱

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞