2777
2789
از پیامو اینا چی اخه بلافصله بعدش پیام داد حرف بی ربط معلوم بود میخواد سر حرف باز کنه اشماییمون مجاز ...

بار اولی بود میدیدیش از نزدیک؟؟؟ چ حسی داشتی 🥲

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

از پیامو اینا چی اخه بلافصله بعدش پیام داد حرف بی ربط معلوم بود میخواد سر حرف باز کنه اشماییمون مجاز ...

آره دیگه بذار پیگیرت بشه

و چون نمیشناسیش زیاد اعتماد نکن تا حداقل یه چندماه

تو پیاما چی بهت گفت

خدا🪴🦋میشه برای خواسته ام یه صلوات بفرستی مهربون💕🌱

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعده چند سال دوستی،ازدواج کردین؟

۲ سال و ۹ ماه

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//در کمال احترام،از نظر من تمامی مردای عضو این سایت اوبی و خانومای حامیشون پیکمی های تشنه هستن،من تمایلی به همکلامی باهاتون ندارم اگه جزو این دو دسته این،پس ریپ نزنین و تو تاپیکم نیاین.با تشکر فراوان😚

🙏🏻🥺دیگه توصیه ای چیزی نداری بگی بهم من چیزی نگفتم تا خودش بگه

دیگه توصیه م الان به کارت نمیاد اخه. 

کلا رابطه لانگ دیستنس رو رد میکنم چون خیلی دردسر داره

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.»

خداروشکر واسه من دارهه

آره باید داشته باشه واقعا

من اون چن ماه اذیت شدم خیلی

خودشم خجل بود

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//در کمال احترام،از نظر من تمامی مردای عضو این سایت اوبی و خانومای حامیشون پیکمی های تشنه هستن،من تمایلی به همکلامی باهاتون ندارم اگه جزو این دو دسته این،پس ریپ نزنین و تو تاپیکم نیاین.با تشکر فراوان😚

ای جان!!🌱🦋😍😍دعا کنید مال ماهم ختم به خیر بشه تو ساله ۴۰۴ 🥺🌱

ممنونم❤️❤️

انشالله❤️

دیگه توصیه م الان به کارت نمیاد اخه. کلا رابطه لانگ دیستنس رو رد میکنم چون خیلی دردسر داره

وای دقیقا

من اصلا با غیر همشهری اوکی نیستم

تعلق نداره به فرهنگت و جنست😂

البته خودمم تهران بودم و همسرم مشهدیه

ولی خب باز شهرش بزرگ بود میتونستم کنار بیام