2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالشه؟ کجاست ؟ (منظورم اینه محیط کاریه یا تحصیل) تایپ و مودش چیه؟ بچه مثبته یا نه! خیلی چیزا تاثیر داره !

من بازم بعد از چندین ماه و فوت بابام اومدم تو سایت! از حرفای من برداشت بد نکنید چون قصد و نیتم اینه که فقط کمک کنم و ازتون میخوام برا زندگم دعا کنید! الان مدتهاست خودم بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سردرگم شده! و با فوت بابام که پشت و پناه من بود حالم بدترم شده.

فکت : تو فکر می‌کنی داری مخ اونو میزنی ولی بعدش میفهمی که همش نقشه اون بود☠️

سر دوستم اومد میخواست خرش کنه خودش خر شد😂

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده. نمیدونم به سمت چی داریم میریم ولی سرعتمون خیلی زیاده.🫠 میگویند آزادی...بله من هم میگویم آزادی،ولی با مجوز من.شما آزادید تا فرمان مرا بپذیرید.تا سکوت کنید با دهان باز.من نگهبان صلحم...

یه زمانی اینجا خانمهای باردار و اقدامی بودن الان پر شده از بچه های نوجوان و محصل ....

ببخشید سرکار محترم سری بعد از شما اجازه میگیرم 

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
چند سالشه؟ کجاست ؟ (منظورم اینه محیط کاریه یا تحصیل) تایپ و مودش چیه؟ بچه مثبته یا نه! خیلی چیزا تاث ...

دانشگاهمون ترم بالاییه ورزشکار و مستقله اکثرا پیش رفیقشه پسره

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻