2777
2789
عنوان

به نظرتون این مرد شکاکه

72 بازدید | 9 پست

دوستان من به همراه دوستم قصد داشتیم که یه تور جنوب رزرو کنیم دخترونه یه سفر چند روزه بریم و نامزدم از وقتی بهش گفتم مخالفه و حرفشم اینه دوست نداره تنهایی اونم با تور برم مسافرت میگه خودم میبرمت به نظرتون حق داره؟ کسایی که ازدواج کردین بعد از ازدواج یعنی حق نداشتین با دوستاتون سفر برین؟ اینطوری که نمیشه زندگی کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ترجیحم اینه نرم ، جایی میخوام برم تور با همسرم برم ! 

اونم نظرش مثل منه ، تفریح هامون دوتایی با همه! نیاز به تفریح جداگانه نداریم

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

به نظر من هرچی یه وقتی داره

الان وقت خاطره سازی با نامزدته، نه مسافرت با دوستات

برای دوستت درحد یه روز  وقت بزار

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

به نظر من هرچی یه وقتی دارهالان وقت خاطره سازی با نامزدته، نه مسافرت با دوستاتبرای دوستت درحد یه روز ...

منم دوست دارم ولی خب ایشون فعلا فرصتش و نداره چون نیاز به مرخصی داره که از کارش بگیره فعلا جور نمیشه یه سفر سه روزست واقعا جایی و نمیگیره

من ترجیحم اینه نرم ، جایی میخوام برم تور با همسرم برم ! اونم نظرش مثل منه ، تفریح هامون دوتایی با هم ...

خب حتما همسرتون شغل آزاد داره راحت تر میتونه سرکار نره ایشون نیاز به مرخصی داره که به این سادگیا جور نمیشه از اون گذشته مشکلم فقط مسافرت نیست احساس میکنم بددله که داره اینجوری میگه و نمیتونه اعتماد کنه اگه نه سفر با دوست دخترم چه ایرادی داره

زندگی مشترک یعنی خیلی چیزها مشترکه از جمله تفریح و مسافرت ...طبیعتا باید قبد همچین رفیق بازیها رو بز ...

آخه چطوری میشه تمام زندگیت و وقف یه نفر کنی هرکسی نیاز داره با خانوادش با دوستاش با فامیل هاش هم یه وقتی رو بگذرونه

خب حتما همسرتون شغل آزاد داره راحت تر میتونه سرکار نره ایشون نیاز به مرخصی داره که به این سادگیا جور ...

من اینو دلیل بر بد دل بودن نمیزارم ، برای بد دل بودن باید چیزهای دیگه ای رو هم بررسی کرد 🖐

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

2790
2778
2791
2779
2792