2777
2789
عنوان

جواب خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 36 پست
ترک کن حذف کن. مثل یه آشغال پرتش کنه سر جاش.. اگر تو هم کاری مثل اون انجام بدی فرق بااون نداری. پس ا ...

درسته ولی بهم گفت از اولشم نمیخواستمت

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

دقیقاا کات کردم بلاکه ولی دلم میخواد انتقام عشقمو از بگیرم

همین که رفتی مخصوصا اینکه سراغش رو نگرفتی از قوی ترین کارایی که میشه انجام داد

اینجور افراد انتظارم دارن پیگیرشون بشی

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه( انواع تجزیه طلب) ا🤡🚮الو الو😝🤙🏽درحال گای_ش تجزیه طلبیم بعدا زنگ بزن❤️🔥🤙🏽 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همون که ترکش کردی براش کافیه از دست دادن کسی که دوستش داره در مقابل هوس

دوسم نداشته هیچ وقت خودش گفت

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

[QUOTE=369458022]این راهکار غلطه لطفا رواج ندید.. اونوقت ارزش انسانیت چی میشه. اگر این کارو. کنه فرقش با اون خیانت کا ...[/QUOTمی‌دونم من خودم آنقدر روم فشاره دارم دیونه میشم 

حساب کاربری دست دونفره سوتفاهمی پیش نیاد 
بیا اصن خستگیات واسه من🫂❤️‍🩹

فداتشم🥲🫂 دلم میخواد گریه کنم ولی اشکی نیس دلم میخواد بمیرم ولی خدا نمیخواد دلم میخواد شاد باشم که فکرش و کاراش نمیزاره دلم میخواد نفرینش کنم اما نمیشه

[QUOTE=369458022]این راهکار غلطه لطفا رواج ندید.. اونوقت ارزش انسانیت چی میشه. اگر این کارو. کنه فرق ...

در این مواقع به عقلت رجوع کن..بهترین تصمیم رو بگیر که پشیمون نشی. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
غلط کرد همه‌همینو میگن کم‌نیارن

با خننده گفت ازت متنفرم تو در حدم نیستی اون دختره بهتره فحشم داد 

بدرک مهم نیست بخدا... باید البته خودتم میفهمیدی

اره من خنگ بودم خودشم گفت بهم محبت نکرد ولی دوسش داشتم 

فداتشم🥲🫂 دلم میخواد گریه کنم ولی اشکی نیس دلم میخواد بمیرم ولی خدا نمیخواد دلم میخواد شاد باشم که ...

عزیزم🥲 بیش از حد سخته میفهمم ولی چه میشه کرد باید گذروند💔 فقط سعی کن بیرونش کنی از ذهنت و قلبت