2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

79 بازدید | 7 پست

کاش جرات داشتم تموم میکردم زندگیمو خیلی خسته ام خیلی زیاد😞

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
چی شده

😞دلم ازخانوادم گرفته ازاینکه ذره ای براشون مهم نیستم🙂😊ازاینکه انگار نه انگارمنم وجود دارم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😞دلم ازخانوادم گرفته ازاینکه ذره ای براشون مهم نیستم🙂😊ازاینکه انگار نه انگارمنم وجود دارم

منم از این حس ها زیاد داشتم و الانم دارم، اما به یه نقطه ای رسیدم که فهمیدم هیچکس بجز خودم به فکر خودم نیست، پس خودمو متمرکز کردم رو زندگی خودم و توقعاتمو ازشون کم کردم، الانم گاهی ناراحت میشم اما خب سریع اینو به خودم میگم نادیده میگیرم

منم از این حس ها زیاد داشتم و الانم دارم، اما به یه نقطه ای رسیدم که فهمیدم هیچکس بجز خودم به فکر خو ...

خیلی دلم پره خیلی زیاد😞من عقد کردم همه تنهام گذشاتن خود کارامو انجام دادم ازبچگی فرق گذاشتن تا همین الانش

الان خواهرم داره عقد میکنه همه کارمیکنن 😊میگن باید کلی لباس و ایناداشته باشه میره پیش اونا زشته درحالیکه من نداشتم بالباس رنگو‌رو رفته رفتم خونه فامیلاشون ☹️خونه خودشون 

به همسرم همه چی میگن 

چراامن انقدر بدبختم چرااخدامنو نمیکشه چرااا بریدم

خیلی دلم پره خیلی زیاد😞من عقد کردم همه تنهام گذشاتن خود کارامو انجام دادم ازبچگی فرق گذاشتن تا همین ...

توجه نکن سعی کن رو پای خودت وایستی، برو سر خونه زندگی خودت و فراموشش کن، من مجرد بودم تو شهر غریب دانشجو بودم بی جا و مکان بودم برای پدر و مادرم مهم نبود پول میدادن به شوهر خواهرم و عروسشون با اینکه در قبل من وظیفه داشتن، ناراحت شدم اما از پا نیافتادم رفتم سر کار، ازدواج کردم هیج مراسمی نداشتم هیچ وسیله ای هم برام نخریدن اما برای برادرم خونه اماده کردن و به شوهر خواهرم هم اندازه یه خونه پول دادن، اما من هیچی،

منم از خدا خواستم از اینا بی نیازم کنه کمکم کنه خودم وضعم خوب باشه و به موفقیت هایی که میخوام برسم تا حالا همخدا همیشه کمکم کرده

توجه نکن سعی کن رو پای خودت وایستی، برو سر خونه زندگی خودت و فراموشش کن، من مجرد بودم تو شهر غریب دا ...

تاپیک هامو بخونی میبینی هیچکدوم از حرفام دروغ نیست، خیلی طول کشید که ازشون امید ببرم اما الان هیچ برام مهم نیست که چکار میکنن

توجه نکن سعی کن رو پای خودت وایستی، برو سر خونه زندگی خودت و فراموشش کن، من مجرد بودم تو شهر غریب دا ...

😊برم خونه خودم برای همیشه قیدشونو میزنم حتی عقد خواهرمم نمیخام برم😊