2777
2789
عنوان

🥲گفتم

118 بازدید | 2 پست

خدایا جون منو بگیر راحتم کن 

راستش خیلی خدا رو دوست دارم ولی خستم خیلی خسته خسته از حسرت زندگی بقیه رو کشیدن اینکه همین همسایه که چند خونه با ما فاصله داره ماشین مورد علاقمو سوار میشه اینکه تو کارام نمیتونم موفق باشم حوصله هیچیو ندارم اینکه با ۹ میلیون زندگی کنم سخته وقتی ۲۰ میلیون چیزی نیست نمیتونم دیگه شاد باشم وقتی گشنم میشه دوست ندارم نون و پنیر بخورم و همیشه پول غذای خوب خوردن نیست گاهی میگم چرا اومدم زندگی کنم اگر فقط به بخور نمیر بود من ۱۴ سالمه بابام هم بازنشسته البته اگر سرکار هم بود بازم اوضاع خوب نبود چون حقوق رانندگی تعریف نداره دیگه نمیدونم فقط خستم

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

وای عزیزم چرا اینحرفو میزنی

میدونستی ما وقتی میخواییم بیام این دنیا اول زندگیمونو نشونمون میدن؟ و ما حاضر میشیم ک بیایم یا نه لابد اتفاقای قشنگ تو سکانسای بعده!

تلاش کن چهارسال تلاش کن یه دانشگاه خوب قبول شو باعث افتخار خودتو خانوادت شو 

پدرت شغلشون شریف و بسیار سخته و تا تونسته مطمئنن تلاش کرده براتون زندگی زیبایی بسازه حالا تونسته یا نه مهم نیست

یکی از آشنا های ما شرایط خیلی بدتری از شما داشتن پسرشون تلاش کرد پزشکی قبول شد الان خانواده و خودش در اسایش کاملن

توهم میتونی تلاش کنی اینده زیبایی برا خودت و پدرومادرت بسازی 

مطمئن باش تو میتونی

هیچوقت از این حرفا نزن تو در سنی هستی که میتونی همه چیو تغییر بدی🙂♥️

وای عزیزم چرا اینحرفو میزنیمیدونستی ما وقتی میخواییم بیام این دنیا اول زندگیمونو نشونمون میدن؟ و ما ...

نمیدونم ولی هنوز امیدوارم که بتونم 

برای پدرم بسازم چوم اون تمام دارایمه نمیخوام با حرفام آزارش بدم اما خودم خیلی فشار رومه

برای مادرم که دیگه نمیشه 🖤

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.