2821
2789
عنوان

مادر عروس

177 بازدید | 15 پست

بچه من بالای لبم خورد به در ماشین شش تا بخیه خورد الان بخیه باز کردم جاش هست قرمزه😔دکتر به من پماد درمالیفت داده میگه خوبه صدو نود و هشت گرفتم نمیدونم کسی از این پماد استفاده کرده واقعا این پماد خوبه عروسیه دخترم نزدیکه من اهل آرایشم نیستم  همش حس میکنم این قیمت پماد خوب نیست 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آلفا هم برای از بین بردن جاش عالیهنگران نباش کم رنگش میکنه انشالله با دل خوش میری عروسی دختر گلت .

به نظرت آلفا بزنم جایی شنیده بودم که میگن الفا خیلی خوبه این آقا با نخ چشم پزشکی بخیه زد خیلی باتجربه ست ولی نمیدونم چرا این گفت این پماد 

واییی یعنی دختر شوهر دادی؟؟؟اخع میگی مادر عروس

اره عزیزم دخترم بیست و یک پسرم هشت سالشه چون بچه ی اولم استراحتی بودم بچه ی دوم رو با فاصله آوردم جالب این جاست بچه ی دوم رو دیگه استراحتی نبودم🙂

به نظرت آلفا بزنم جایی شنیده بودم که میگن الفا خیلی خوبه این آقا با نخ چشم پزشکی بخیه زد خیلی باتجرب ...

حتمت خوبه ک گفته 

اره عالیه 

ببین میتونی   مثلا پمادی ک دکتر داده اگ شبا باید  بزنی . تو الفا رو  روزا بزن .

یعنی همزمان و ب مقدار مناسب  کارت راه میوفته

🦁🌞💚🤍❤️

اره عزیزم دخترم بیست و یک پسرم هشت سالشه چون بچه ی اولم استراحتی بودم بچه ی دوم رو با فاصله آوردم جا ...

وای بگردم🥺🥺🥺😍

ایشالا دخملت هم خوشبخت شه 🥰

خدا حفظ کنه بچهاتو 😍

ازشون عکس بگیر بیا اینجا بذار عکساشونو 😍

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز