2777
2789
عنوان

تولد نوزاد نارس در هفته 34

13629 بازدید | 25 پست

سلام دوستان 

من دیشب در بیمارستان محب یاس سزارین شدم و بچم بدلیل وزن کنم [یک کیلو و نیم] در ان آی سی یو بستری شد , امروز دیدمش دارم از غصه میمیرم تمام بدنش از ضعف میلرزید, دکتر گفته تنفسش,خوبه ولی عفونت داره و آنتی بیوتیک بهش دادن , خیلی دلم آشوبه همش دارم گریه میکنم , کسی تجربه ای داره؟

اره عزیزم اصلا غضه نخور خواهر من همین دوماه پیش توی 32هفته به دنیا امد بقول شما کمی عفونت داشت وکیلو بود بستری شد وبعد اوردیم خونه 

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا زود زایمان کردی ؟منم هفته ۳۴ هستم الان یکم اندازه ناخن کوچیک خونریزی کردم دارم سکته میکنم شیاف گذاشتم دراز کشیدم صب وقت سونو دارم .فک کنم فشارمم از ترس افتاده

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️

الهی بمیرم.. منم پسرم سه روز ان ای سی یو بود دلم کباب شد.. چون بند ناف ۲دور دورِ گردنش بود تنفسش مشکل پیدا کرده بود....

خیلی روزای سختی بود...

ایشالا نوزاد شمام بسلامتی روبه راه میشه...فدای دلت بشم.. میدونم الان چقد سختته...

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

دختر دایی من ۱۲۰۰ هفت ماهه بدنیا اومد

تازه زنداییم میگفت یه هفته بعدش ۲۰۰سیصد گرم کم کرد رفت زیر یک کیلو

زردی شدید داشت ریه هاش ناقص بود کلی چیزای دیگه هن بود......

ولی خدارو شکر گذشت رفت...

اتفاقا الان ده سالسه دختره ماشالله خیلی هم سالم و سرحاله

نترس استارتر جان فقط حسابی انرژی داشته باش بهش برس انشالله دوسه ماهه تپل میشه

بخاطر کم شدن آب دورش و بریچ بودن سزارین شدم , بچه های هم اتاقی ها رو میبینم همه دورشون جمع شدن فقط غصه میخورمو گریه میکنم ازم میپرسن میگم درد دارم ولی دلم کباب بچه ست 

راستی خواهر من تا موقع که ماهش کامل بشه یعنی 8هفته بعد زایمان وزنش همون دوکیلو بود وفقط خواب بود چه روز وچه شب اما بعد اون مدت وزن اصافه کرد وبیداروی خوابش تنظیم شد الان دو برابر اون وزنش را داره یعنی چهار کیلو هست 

غضه نخور انشالله به سلامتی خوب می شه ومی یاد بغلت وقت کردی برای ما منتظرهاهم دعا کن

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭