2789
عنوان

بیایین باهم

58 بازدید | 9 پست

دوست بشیم دوستای صمیمی بگیم وبخندیم مثل بچه ها😂خودتونو معرفی کنید و شروع کنید به صحبت من ماهی هستم ۲۲سالمه متاهلم ودرحال حاضر طراح لباس وخیاطم ازطرفیم افسردگی دارم

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

به نام خدابنده هم ۲۲ سالمهافسردگی هم دارمطراح لباس هم نیستم با تشکر

خداروشکر تو افسردگی تفاهم داریم بیا یه کاری کنیم حالمون خوب سه

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من عروسکم ۴۱ سالمه متاهل یه بچه یک هفته ست با شوهرم قهرم دلم گرفته تو ی شرکت کارشناسم البته فوق لیسا ...

خوبه باز الهی بسلامتی دلت برای چی گرفته گلم منم کاش همسن شما بودم به نظرم چهل سالگی زمان خیلی جذابیه برام

خوبه باز الهی بسلامتی دلت برای چی گرفته گلم منم کاش همسن شما بودم به نظرم چهل سالگی زمان خیلی جذابیه ...

به شرطیکه به اهدافتان رسیده باشی و خوش گذشته باشه بهت

میگم با شوهرم قهرم خیلی دلم گرفته اصلا قدم جلو نمیزاره اون اونور داره با تلفن حرف میزنه من اینور چت بچه م تو اتاق داره فریاد میزنه سر من

به شرطیکه به اهدافتان رسیده باشی و خوش گذشته باشه بهتمیگم با شوهرم قهرم خیلی دلم گرفته اصلا قدم جلو ...

وای خدا چرااین مردادرکمون نمیکنن

اره😂چیکار کنیم مثلا،

نمیدونم کاش راهی داشت

وای خدا چرااین مردادرکمون نمیکنن

الان دارم بهش میگم من اصلا از حقوق خودم خرج خودمم نمیکنم خسته میام خونه باز یه چیز آماده میکنم میخوریم میگه مگه من خرج میکنم واسه خودم یعنی این حد از نفهمی رو ندیده بودم که یه مرد خودشو با زنش مقایسه کنه خوش بحال اوناییکه با فهمیده زندگی میکنن آخه خدا من گناهم چی بود فقط بگو بهم بعد از یکهفته بهش میگم هزینه های مهمونی رو برام بریز بهش لیست دادم میگه چه خبره... میگم اونموقع با کارتم میکشیدی من گفتم چه خبره؟؟ یه بار ازش خواستم هزینه خونه که کردم رو بریزه واسم