2777
2789
عنوان

درس و کنکور

69 بازدید | 8 پست

سلام 

من الان تا کنکور 1 سال و 3 ماه زمان دارم 

پایه متوسط رو به بالا دارم مدرسم هم سطح خوبی داره

حالا با این وضعیت با شروع جدی در حدی میخونم که واقعا دیگه خون از چشمام در بیاد😁 

میتونم رتبه زیر 1000 بیارم؟ 

پایه دوزادهم هم نمی‌خوام مدرسه برم نهایتش یک یا دو روز در هفته 

به خاطر یه مشکلی که دارم مجبورم یکم دیر تر شروع کنم احتمالا از سه شنبه یا چهارشنبه بتونم درس بخونم

دعاتون میکنم بگید 

کسیو دیدین با 3 ماه پیراپزشکی یا دامپزشکی اورده باشه؟؟؟؟؟؟ اگر خیلی صفر باشه 

راستشو بگیدا 

دعا میکنم خیر ببینین 

یه دختر مهربون لر که تهران دنیا امده ولی تبریز زندگی میکنه و ارزوی دیدن شیراز داره ولی نه لری بلده نه تبریزی نه شیرازی اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره. سه تامون دختر هستیم یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن ولی اکثرا خودم تو سایت هستم .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید یا جاهای گردشگری نظرتون راجب رشته معماری بگید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام
سنگ بزرگ نشونه نزدنه این یک
آره حتی خون هم از چشمات در نیاد ان شاالله صبور باشی و محکم و با اراده
چرا نتونی؟
فقط غرور رو بذار کنار

توصیه ام به دوستان این هست، برای هر کس به اندازه لیاقتش، وقت بگذارید. انسانهای ارزشمندی که بخاطر اعتماد به نفس کم، خود را در اختیار انسانهای بی ارزش متکبر گذاشتند، در نهایت دل شکسته، صبر لبریز، ذهن آلوده و خاطره تلخ دریافت کردند. «تجربه شخصی»

دعاتون میکنم بگید کسیو دیدین با 3 ماه پیراپزشکی یا دامپزشکی اورده باشه؟؟؟؟؟؟ اگر خیلی صفر باشه راستش ...

دامپزشکی نه! اگه صفری خیلی زورتو بزنی اتاق عمل و بهداشت اینارو میاری. تجربه شخصیم بود صرفا

ما.. دوباره سبز میشویم🌱

من رشتم انسانیه میتونین کمکم کنین ؟

بله عزیزم

تاپیک کنکور انسانیم رو بخونش

سوالی بود همونجا بپرس

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰