2777
2789

چه ربطی به سرتر داره

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

چه ربطی به سرتر داره

هیچی 

من موقع مصرف ،ی بار این اتفاق برام افتاد تعجب کردم 'دوباره سال دیگه اش اینطوری شدم 

من قبل مصرف اینطوری نبودم ،ولی ممکنه بخاطر چاقی شکمم باشه 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شما قرص سرترالین میخوری؟ عوارض نداشته برات ؟ دکتر برای استرس و وسواس فکری اینو تجویز کرده برام ، نخو ...

عوارض نه نداشته پانیک بودم 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

تاثیر داشت ؟

شکر خدا بله

وسواس چی؟ منم وسواس فکری دارم الان وسواست خوب شده ؟ تاثیر داشته یعنی؟

هر دارویی رو هر آدمی تاثیرش ممکنه متفاوت باشه،برای من رو وسواسم تاثیر نزاشت فقط چون بیخالم کرده بود راحتتر کنار میامدم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز