2777
2789
عنوان

چیکارکنم کوبیده از سیخ نریزه

116 بازدید | 10 پست

یک کیلو گوشت چندتا سیخ کوبیده میشه؟

باید ترکیبی از گوشت و گوساله باشه یا اگر فقط گوساله باشه میریزه؟

هر یک کیلو گوشت چقدر دنبه بزنم؟

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دنبه بریز یک چهارم گوشت خوب ورز بده نیم ساعت بزار یخچال بعد دربیار سیخ بگیر اگرم دیدی بازم نمیگیره یه نخ بپیچ دورش

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

به قصابی بگو خودش میدونه مقدارش چقدر باشهخیلی ریسکیه آب پیازو باید بگیری فیله ی مرغ بهش بزن موقع کبا ...

یعنی گوشت گوسفند و فیله مرغ؟

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

من ریسک نمیکنم همیشه یه نخ میپیچم اخر سر راحت جدا میشه

ببخشید نخ و کجا میپیچین؟

دنبه بریز یک چهارم گوشت خوب ورز بده نیم ساعت بزار یخچال بعد دربیار سیخ بگیر اگرم دیدی بازم نمیگیره ی ...

نخ و کجا بپیچم؟مگه دور کباب هم نخ میپبچن؟

نخ و کجا بپیچم؟مگه دور کباب هم نخ میپبچن؟

گوشت که سیخ کردی دور کوشت پیچ نمیخواد زیاد وفشرده باشه مثلا یه سیخ سه یا چهار دور کافیه بپیچی 

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....