آخی آره آدم میترسه از نه شنیدن امروز قرار بود بیاد خونمون من از صبح نهار درس کردم و خونه رو مرتب کرد ...
وای منم دو هفتس قشنگ ندیدمش خیلی دلم تنگ شده واسش ولی سعی میکنم واسم مهم نباشه اگه میبینی واسش مهم نیستی بنظرم سرد شو باهاش اگه دیدی بهت اهمیت داد که دلیل سردیتو بگو اگه نه هم که این ادم بدردت نمیخوره مگه پسر که رو زمین که انتظاره اینارو بکشیم که ذره ای ارزش قائل نیست واست😑😑😑😑
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مشکل اینجاست که اصن به روش نمیاره چیزیو اگه هم بیاره میریزه تو خودش رفتارم خیلی تغیر کرده باهاش هرچی مفرسته فقط میخندم یا دیر سین میکنم مثه خودش ولی اشغال واکنشی نشون نمیده😂😂😂
اره منم همین حس رو دارم چون تا قبلشم من دیر سین میکردم ولی نمیزاشتمممم۴ ساعت بعد سین کنم یا اصن هرچی میفرستاد واکنش نشون میدادم ولی این قبلا زود سین میکرد الانم که هرچی واسش میفرستم فقط میخنده منم دیگه چیزی واسش نمیفرستمو عینه خودش رفتار میکنم
ایول حس می کنم پسره بار اولشه نه؟ اکس نداره اینگار😅
چرا بابا داشته سر همینم فکر میکنه واسم اهمیتی نداره کاراش چون همه ترکش کردن منم سر همین دلم میسوزه ترکش کنم از طرفیم خودمو اذیت کنم تهش من ادم بده میشم
اوه حس میکنم برای سرگرمی پس باهاته ک اونو فراموش کنه
نه دختره میخواسته برگرده ولی این نخواستتش ولی بعیدم نیست ازش من که دوستش ندارم ولی واسه سرگرمی هم باهاش نیستم اگه واقعا دوستم داشته باشه و بهم اهمیت بده که باهاش میمونم اگه هم ببینم نه واقعا ارزش قائل نیست واسم دیگه کات میکنم باهاش