با سلام . دوستان به کمکتون نیاز دارم . من همش به شوهرم شک دارم . البته بگم همسرم کارمند هست و بعد از پایان ساعات کاری سریع میاد خونه . تا الان نشده حتی یک شب بیرون باشه . بعد از ساعات کاریش که میاد خونه همش با ما وقت میگذرونه . روابطشم با من گرمه . اما من تا حالا چند بار وقتی گوشیشو چک کردم دیدم که به همکلاسیش یا هم سرویسیش پیام تبریک مناسبتها و یا از این متنهای و استیکر ها فرستاده البته خبری از عشق و عاشقی نبود فقط اینکه اخه چرا فرستاده 😐 اعصابمو خراب میکنه . همه کارتهای حقوق و حساب های بانکیشو به من داده توی خونه کلا تصمیمها با منه 😯 دوستم میگه حتما ریگی به کفششه که با تو اینجوری انقدر خوب برخورد میکنه . نمی دونم گیجم تو رو خدا کمکم کنید . نظر شما چیه
زشته خواهرم گناه داره اگه برعکس بود اون به شما شک داشت خوشت میومد؟بعدش هم بنده خدا سرش به زندگیش بنده این طور که میگی هیچ موردی ازش ندیدی پس بچسب به زندگیت و همسرت را سرد نکن
خدایا به من بفهمان که بی تو چه میشوم اما نشانم نده......خدایا هم به من بفهمان هم نشانم بده که با تو چه میشوم
یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍