2777
2789
عنوان

حاملگی

622 بازدید | 31 پست

سلام امروز ازمایش بتا دادم نهصدو هفتاد بود وای که چقدر خوشحالم بعد از ده سال دارم مادردمیشم  امشب یه جشن دو نفره گرفتیم شوهرم کیک خریده به همه همسایه ها پخش کرده ایا امکان پوچی دارع برام سرویس گرفته وای که چقدر خوشحالم خدایا همه را به ارزوشون برسون

مبارک باشه بد به دلت راه نده عزیزم ایشالا بارداری سالم و خوبی رو داشته باشی 

انرژی منفی ممنووووووووع

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

چند روز بعد تاخیر؟

منم الان هفته پنجم اما میترسم

خدایی هست ک بزرگتر از اقیانوس ها.مهربونتر از همه مادرهاست و نزدیکتر از همه کس بهم(از رگ گردن هم نزدیکتر)خدا جونم تنها تنها از تو یاری میطلبم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزيزم چرا پوچ مبارك باشه گلم ان شاءالله بسلامتي اين دورانو بگذروني😍😍😍😍

جانیار سونو تشکیل قلب رفتی

چند هفته گی؟

خدایی هست ک بزرگتر از اقیانوس ها.مهربونتر از همه مادرهاست و نزدیکتر از همه کس بهم(از رگ گردن هم نزدیکتر)خدا جونم تنها تنها از تو یاری میطلبم.
چهارده روز

48 ساعت بعد تکرار کردی شده این عدد؟

قبلش چند بود؟

مبارک باشه عزیزم ایشالا بسلامت بغلش کنی توروخدا واسه منم دعاکن

عزیزم انشالا شماهم هر چه زودتر مامان بشی

جانیار سونو تشکیل قلب رفتی چند هفته گی؟

بله عزيزم 

من هفته ٨ رفتم 

معمولا سونو يك هفته عقب تره عزيزم

بهم گفت ٧ هفته اي

شما الان چند هفته اي؟؟؟

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏
بله عزيزم  من هفته ٨ رفتم  معمولا سونو يك هفته عقب تره عزيزم بهم گفت ٧ هفته اي شما الا ...

من موعدم 27 ام بود

الان فک کنم ب حساب خودم 5 هفته