2777
2789
عنوان

خیانت جالب

138 بازدید | 14 پست

یه موضوع داشتم می‌خوندم یه خانم دوست بسیار زیباو خوشتیپ خودش رو میفرسته سراغ همسرش که مثلاً امتحانش کنه هیچی دیگه اون آقا هم خیلی شیک عاشق اون خانم میشه و همسرش رو طلاق میده با ایشون ازدواج می‌کنه   مردنیستن هول الخالقین تشریف دارن 

ولی خدایی زنه چه اسگلی بوده، برگام فرو افتاد

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم دیشب داشت پنهانی پیام میداد ،دوبار مچشو گرفتم،میخاستم بروش بیارم وبگم ببینم کی پیام میدی،باز گفتم همینکه پنهانیه جای شکر داره بخام برو بیارم دعواکنیم وترسش بریزه منم پشتوانه جدایی ندارم بزار بتمرگم جام هر غلطی میکنه جهنم،منکه از اول دوستش نداشتم

هول العالمین هستن🤣

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

دختر خاله من با دوست زمان بچگیش رفت و آمد می‌کنه یعنی شوهراشون هم رفت و آمد داشتن اینا باهم شمال میرن روستا میرن رفت و آمد خونگی طوری که این رفیقه ک خیلی هم خوشگل بوده خونشو میفروشه میاد دقیقا خونه بغلی دختر خالمینارو اجاره می‌کنه خلاصه دختر خالم یواش یواش یه حسایی میکنه شوهرشو رفیقش قشنگ میریزن رو هم اینم داد هوار دادگاه و بنده خدا هم 3 تا بچه داشته آخرش شوهرش میگه طلاق بگیر برو نمیخام حتی ریختتو ببینم همسایه ها هم میگفتم شوهرت خیلی راحت تو روز روشن جلو چشم ملت حتی شوهر زنههههههه میرفته اونجا بعد نیم ساعت به ساعت خارج می‌شده شوهره هم جلوی در کشیک می‌داده خدایی شوهره چقدر سیب زمینی بوده اینم آخرش ب خاطر بچه هاش برمیگرده سر خونه زندگیش نتونست طلاق بگیره 

ولی خدایی زنه چه اسگلی بوده، برگام فرو افتاد

یکی خاهرشو فرستاد جلو وشوهره عاشق خاهر بزرگه شد زنش راطلاق داد خاهربزرگه که4تابچه داست وطلاق گگرفته بود راگرفت وکوچیکه هم مجبور شد رفت زن یه پیرمرد ششد

منم دیشب داشت پنهانی پیام میداد ،دوبار مچشو گرفتم،میخاستم بروش بیارم وبگم ببینم کی پیام میدی،باز گفت ...

بگردم چقدر سخته باز خوبه دوسش نداری وگرنه خیلی سخت تر میشد طرف رو میشناسی؟ کاش به طوری ابروشو ببری تا درس عبرت بشه براش رویا خونه ساختن رو آواره های کس دیگ از سرش بپره