2777
2789

من خیلییییی خستم 

من ۱۶ سالمه فقط 

و وجودم پر از استرس و حال بده 

من ۸ ماهه که مریضم و هرکاری میکنم خوب نمیشم (امضام ) (لطفا در مورد مریضیم نپرسید ممنون) 

اما چیزی که امروز خیلی منو بهم ریخت :

من امروز آزمون تستی داشتم از طرف خود مدرسه ثبت نام شدیم و درصد هر درسیو به معلم خودش میدن 

من دهمم رشتم تجربیه 

بعد از ۲۰ تا سوال فیزیک ۱۱ تا زدم و فکر میکردم که درست زدم بعد که اومدم خونه و با پاسخنامه چک کردم دیدم فقط ۳ تاش درسته 

یعنی درصدم منفی میشه 

در صد فیزیک خیلیییی برام مهم بود چون معلمشو خیلی دوست دارم و دوست ندارم فک کنه من گیجم 

خودشم تو کلاس گفت کسی درصد پایین ۳۰ نیاره 

خیلییی عصبی و ناراحتم 

همش گریه میکنم 

داد میزنم 

حالت هام دست خودم نیست 

از الان نصف بیشتر موهام سفیده 

مریضیمم از یه طرف داره زجر کشم میکنه که دکترا میگن مریضیت به خاطر استرسه ولی من خودم اینجوری فکر نمیکنم 

روانشناس هم ۲ جلسه رفتم و بهم گفت باید بری روانپزشک ولی من چون دوست ندارم قرص اعصاب بخورم از الان دیگه نرفتم 

به خود کشی هم فکر میکنم حتی چاقو گذاشتم رو رگم که بزنم ولی نتونستم حیف که جرعتشو نداشتم 

خیلی خستم😭

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

زیادی سخت میگیری

همه که نباید دکتر مهندس بشه

استعداد دیگه اتو کشف کن

از من ب تو نصیحت. هرچی بیشتر سخت بگیری، بیشتر دنیا بهت سخت میگیره

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

هعی میگذره دیگه درسا و این دوران همش میشه خاطره

اروم باش فق و صبور

میشه برام ی صلوات بفرسین منم مامان شم؟امشب بی بی چکم مثبت شد و انگار تموم دنیارو گرفتم ب طف امم رضا جااانم دعا کنید ازمایشمم مثبت شه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیادی سخت میگیریهمه که نباید دکتر مهندس بشهاستعداد دیگه اتو کشف کناز من ب تو نصیحت. هرچی بیشتر سخت ب ...

ولی من دلم میخواد پزشک شم 

همه ی معلم ها و مشاور هم ازم خیلیی انتظار دارن

معلم فیزیکمون همش میگه تو پزشکی شهید بهشتی میشینی

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
هعی میگذره دیگه درسا و این دوران همش میشه خاطرهاروم باش فق و صبور

خیلی خستم 

همش عذاب وجدان دارم که کم کاری کردم و...

ولی من دلم میخواد پزشک شم همه ی معلم ها و مشاور هم ازم خیلیی انتظار دارنمعلم فیزیکمون همش میگه تو پز ...

والا اونا ک قبول شدن خیلیاشون پشیمونن..

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

هنوز اول راهی عزیزمزندگی خیلی بالا پایین دارهدرکت میکنممنم این روزا رو گذروندم یه روز به این حالت می ...

من فک نکنم دیگه بتونم درست و حسابی بخندم

اشتباه میکنی دیگه برو روانپزشک قرص مصرف کن

یکم شرایطت ثبات پیدا مرد با مشورت دکترت کم کم مصرف دارو رو کم کن

میتونی یه زندگی عادی داشته باشی در کنارش قرص بخوری

میتونی همینجوری ادامه بدی پر از استرس و زندکی عادی رو تحربه نکنی انتخابش با خودته

تو این زندگی استرسی رو تجربه کردی

خوب زندکی با قرصم تجربه کن چرا چیزی که نمیدونی چی هست و هیچی ازش نمیدونی رو رد میکنی؟ 

عزیزم باور کن دنیا ارزش اینهمه استرسی رو که میکشی رو نداره اروم باش خودتو سرگرم کن سعی کن فکر نکنی ...

هرچی تلاش میکنم فایده نداره

منم بهترین دوران زندگیم که16 تا23 سالگی بود همینطور حروم کردم،الان ارزو دارم اون سن بودم یه ابنبات میزاشتم تودهنم یه هودی میپوشیدم توکوچه لی لی تاپارک میرفتم وبرمیگشتم، بادوستم هی اهنگ غمگین میزاشتیم ماتم وگریه میکردیم نمیدونم چرا علتش حتی یادم نیست گند زدیم،خاهرانه میگم تو گند نزن زندگی کن برقص توکوچه بدو بروبازار پارک 

منم بهترین دوران زندگیم که16 تا23 سالگی بود همینطور حروم کردم،الان ارزو دارم اون سن بودم یه ابنبات م ...

من به خاطر مریضیم حتی نمیتونم زیاد بشینم و راه ۳