2777
2789
عنوان

دخترای مجرد

311 بازدید | 24 پست

سلام لطفاً بالای ۲۵ نظر بدن 

رفتار خانواده باهاتون چطوره؟ خودتون چطور روزتون رو میگذرونید؟ چقدر به حرف بقیه گوش میدید ؟ احساس اضافه بودن نمیکنید ؟ چقدر تو کارهای خونه کمک میکنید ؟ خرجتون چقدره ؟ به غیر از اینکه شاید شاغل باشید از خانواده هم پولی میگیرید ؟

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

مثلا خواهر برادری که ازدواج کرده‌ ازتون انتظار داره؟ رفتارسون چجوریه؟

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

[QUOTE=369414537]یعنی چیزی بگن تو هم جواب میدی ؟ خسته ن پ همین جور لال باشم

من دیگه حوصله جواب دادن ندارم اصلا حس بحث ندارم هر چی میگن قبول میکنم

قشنگ تغییر رفتار میبینم نمییگم بد شدن ولی انتظارا بیشتر شده و دوس دارن مستقل شم

شاغلی؟ تفریح داری؟ اوقات فراغت ؟ 

تا موقعی که حمال خوبی باشم کاری به کارم ندارن وقتی هم یه خرده مامانم دست به کار بزنه یا دیرتر از اون پا شم خونه رو برام جهنم میکنه همیشه همینطوری بوده از بچگیم در حالی که با خواهر دیگم اینطوری نیست نمیدونم تو این دنیای نحس چیکار کردم که بچگی باید خون بخورم .الان شاغلم ولی قبلا حتی یک ریال هم نمیگرفتم نمیخواستم برم زیر منتشون حتی تو دانشگاه هیچ وقت با کسی دوست نبودم چون نمیتونستم دعوتشون کنم بعد کلاس یک راست میرفتم کتابخونه یه چیزی از خونه می‌بردم میخوردم

تا موقعی که حمال خوبی باشم کاری به کارم ندارن وقتی هم یه خرده مامانم دست به کار بزنه یا دیرتر از اون ...

خب چرا سمت ما میشه خانواده ها تغییر رفتار میدن 

مثلا من خواهرم متاهله اون و شوهرش هم زبونشون سرم درازه 

هر چی اونا میگن باید بگم چشم 

بخدا چند ساله اصلا نمی‌فهمم چی دلم میخواد اصلا نیاز های خودمو یادم رفته 

ن متاسفانه شاغل نیستم از کارم اومدم بیرون تو بیمه بودم مسئول جذبو اینا زیاد اهل تفریح نیستم نهایتا ...

خب دانشجویی هنوز تو خونه نموندی 

چندسال که آدم تو خونه میمونه اصلا میفهمی اضافه ای 

نمیدونم شاید قسمته ولی حالم از این قسمت به هم میخوره ای کاش منم مثل خواهرم جوابشون رو میدادم هر چی گفتن صدام در نیومد فقط موقع خواب پتوم خیس بود از گریه فقط با خدا درد ودل میکردم اونم صدامو نمیشنوه