2777
2789
عنوان

چطوری زنده شدید ❌

118 بازدید | 6 پست

بعد بزرگترین ضربه زندگیتون چطوری دوباره سر پا شدید؟

دارم از نامزد عقدیم جدا میشم دوسال عقد بودیم 

فهمیدم یه روده راست نداشت :) همه چی دروغ بود همه وییییی 

ازش ضربه مالی بزرگی خوردم 

ضربه روحی

اعتمادم داغون شده 

غرورم داغون شد 

اعتماد به نفسم خرد شده 

اونقدر این ضربه سنگین بوده که دارم از درون می‌پاشم حتی تو خواب هم تپش قلب دارم و حالم بد میشه 

اگه بدونید چقدر من با قلب صاف این دوسال کنارش بودم و اون چطوری سو استفاده کرده اشکتون در میاد 😞

چطوری قرارع سر پا بشم 💔😞

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

تراپی دارو

خوبم نشدم

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارتباطم رو با خدا بیشتر کردم 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

میگذره گلم سخت ولی میگذره خدا بهت قوت بده

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

فقط دارع میگذرع وگرنه هچ کس حااش خوب نیس

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

هیچکس بهتر از خودتون 

آشوب درونتون رو نمیتونه درک کنه بفهمه ولی ولی های اثبات شده زیادی هست ک یک آدم طی طول زندگیش به باورهاشون رسیده وهر غروبی وشبی طلوع صبح زیبا داره و هیچ وقت زمان یادتون نره که شما آسان ساخته نشدی که به این همه ارزش و خصلت های درونی خوب وعالی تون برسین که آسان بشه شما ویران کنن قــوی بــاشید شما یک خانم هستین و خانم ها که 

هیچــوقــت شکســت نمیخورن پس  یادتون بمونه ک خانم ها اندازه کافی خوب، باهوش، و قوی هستن دیگه بستگی داره ازکدوم این خصلت ها باارزشی که داره استفاده کنه ،بهترین لحظات ها واسه خانم ها قوی و دلشکسته خواستارم فقط محکمش بگین الهی آمین