2821
2789
عنوان

درس و کنکور

42 بازدید | 4 پست

سلام 

من الان تا کنکور 1 سال و 3 ماه زمان دارم 

پایه متوسط رو به بالا دارم مدرسم هم سطح خوبی داره

حالا با این وضعیت با شروع جدی در حدی میخونم که واقعا دیگه خون از چشمام در بیاد😁 

میتونم رتبه زیر 1000 بیارم؟ 

پایه دوزادهم هم نمی‌خوام مدرسه برم نهایتش یک یا دو روز در هفته 

به خاطر یه مشکلی که دارم مجبورم یکم دیر تر شروع کنم احتمالا از سه شنبه یا چهارشنبه بتونم درس بخونم

من اگر کافر و بی دین و خرابم به تو چه! من اگر مست می و شرب و شرابم به تو چه... تو اگر مستعد نوحه و آهی چه به من... من اگر عاشق سنتور و ربابم به تو چه، تو اگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا!من اگر وقت اذان غرقه به خوابم به تو چه...

شوخیت گرفته؟؟؟

من از دانشگاه مرخصی گرفتم

تا بشینم این ۵ ماهو بخونم و رتبه زیر ۵ هزار بیارم

حالا تو میخوای برا سال آینده بخونی و رتبه زیر ۱۰۰۰؟؟

تو باید تک رقمی بشی زنننن

یه تعلیقی سیاسی🤕

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شوخیت گرفته؟؟؟من از دانشگاه مرخصی گرفتمتا بشینم این ۵ ماهو بخونم و رتبه زیر ۵ هزار بیارمحالا تو میخو ...

پس میتونم امید داشته باشم

من اگر کافر و بی دین و خرابم به تو چه! من اگر مست می و شرب و شرابم به تو چه... تو اگر مستعد نوحه و آهی چه به من... من اگر عاشق سنتور و ربابم به تو چه، تو اگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا!من اگر وقت اذان غرقه به خوابم به تو چه...

به نظر من تو کنکور هرکی نشخوار فکری ها و آیا میتونم یا  نمیتونم ها رو رها کنه و فقط تمرکزش روی مسیر و زمان باقی مونده باشه، بُرده. زمان باور کن همیشه هست. کمم نمیاد. مهم اینه که ازش درست استفاده کنی

از ترس‌ هایتان نترسید! 

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز