miss_zhina مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 12751 عنوان بیاین مشاعره 🫠 536 بازدید | 100 پست سلام خانوما چطورین بیاین مشاعره کنیم نظرتون چیه؟🥲🤍تا جام عسل نکرده ام نوش؛هرگز نکنم تورا فراموش!اگر روزی توراکردم فراموش...بدان شمع وجودم گشته خاموش🫠 پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻 1403/11/04 | 14:55 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhibanafsh24 عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 32299 شمع شدی شعله شدی سوختی تا هنرت را به من اموختی از معلم املاهای سایت خشم نمیاد👺اگه معلم املایی تو تاپیکم کامنت نزار👺مرسی.اه
miss_zhina مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 12751 شیش و هشتیاش بیان وسط سریعبریم سراغ بندرییییی 😂😂 پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻
آفره_دخت عضویت: 1403/10/21 تعداد پست: 1691 شمع خلوتگه یار خواهم شدبا حقه ی اکسیر جوان خواهم شدگر هفت شهر عشق را بگردم کم نیستاز عشق تو اسیر حسن یوسف خواهم شد وقتی با منی مالی 😎،از چشام که بیفتی بیت المالی 😏.
miss_zhina مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 12751 شمع شدی شعله شدی سوختی تا هنرت را به من اموختی شمع سوزان توعم اینگونه خاموشم مکن درکنارت نیستم اما فراموشم مکن🙃️ پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻
آفره_دخت عضویت: 1403/10/21 تعداد پست: 1691 شمع شدی شعله شدی سوختی تا هنرت را به من اموختی یار تویی غار تویی خواجه نگهدار مرا وقتی با منی مالی 😎،از چشام که بیفتی بیت المالی 😏.
miss_zhina مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 12751 شمع خلوتگه یار خواهم شدبا حقه ی اکسیر جوان خواهم شدگر هفت شهر عشق را بگردم کم نیستاز عشق تو اسیر حسن ... زیباست:)صد هزاران بیت خواندم مو به مو،از سو به سو هیچ دیوانی ندارد،شعرِ چشمانِ تو را پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻
آفره_دخت عضویت: 1403/10/21 تعداد پست: 1691 شمع سوزان توعم اینگونه خاموشم مکن درکنارت نیستم اما فراموشم مکن🙃️ نام تو ورد زبانم شدهعشق تو آیینه جانم شدهگر تو مرا یاد نداری ولی من عاشق بیچاره ی فراموش شده وقتی با منی مالی 😎،از چشام که بیفتی بیت المالی 😏.
miss_zhina مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 12751 نام تو ورد زبانم شدهعشق تو آیینه جانم شدهگر تو مرا یاد نداری ولی من عاشق بیچاره ی فراموش شده به قول شاعر که میگه:جان من سهل است جانِ جانم اوستدردمندم خستهام درمانم اوست❤️ پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻
آفره_دخت عضویت: 1403/10/21 تعداد پست: 1691 زیباست:)صد هزاران بیت خواندم مو به مو،از سو به سو هیچ دیوانی ندارد،شعرِ چشمانِ تو را از هیچ بزرگی نیست خودم الان گفتم ،گفتم شاید چرت و پرت سرودم. وقتی با منی مالی 😎،از چشام که بیفتی بیت المالی 😏.
miss_zhina مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 12751 از هیچ بزرگی نیست خودم الان گفتم ،گفتم شاید چرت و پرت سرودم. جدی ؟ خیلی زیبا گفتی افرین واقعا استعداد داری🥲 پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻
آفره_دخت عضویت: 1403/10/21 تعداد پست: 1691 جدی ؟ خیلی زیبا گفتی افرین واقعا استعداد داری🥲 ممنون عزیزم.بعضی وقتا شعر میگم نه همیشه. وقتی با منی مالی 😎،از چشام که بیفتی بیت المالی 😏.
آفره_دخت عضویت: 1403/10/21 تعداد پست: 1691 به قول شاعر که میگه:جان من سهل است جانِ جانم اوستدردمندم خستهام درمانم اوست❤️ تا شقایق هست زندگی باید کرددر دل من چیزی است مثل یک بیشه نور مثل خواب دم صبحاین شعر سهراب رو خیلی دوست دارم 😍. وقتی با منی مالی 😎،از چشام که بیفتی بیت المالی 😏.
آفره_دخت عضویت: 1403/10/21 تعداد پست: 1691 زیباست:)صد هزاران بیت خواندم مو به مو،از سو به سو هیچ دیوانی ندارد،شعرِ چشمانِ تو را الایاایهاالساقی الدرکاسا وناولهاکه عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکلها وقتی با منی مالی 😎،از چشام که بیفتی بیت المالی 😏.